Βαθμολογία

Ανάμικτα συναισθήματα στον Αχαρναϊκό

Δύο όψεις έχει το νόμισμα στον Αχαρναϊκό, αναφορικά με την υπόθεση της αναβολής του αγώνα κόντρα στην Παναχαϊκή για την 25η αγωνιστική της Β’ Εθνικής.

Μέλη της ομάδας του Μενιδίου δεν είδαν με καλό μάτι το γεγονός ότι δεν θα γίνει αυτό το Σαββατοκύριακο η αναμέτρηση με εκείνη της Πάτρας, αφού θα στερηθεί ρυθμού και αγωνιστικής ετοιμότητας ελέω απραξίας.

Πάντως, ο Τίμος Καβακάς δεν έδειξε διάθεση να χαλαρώσει τα… γκέμια, προκειμένου να περάσει στους παίκτες του το μήνυμα ότι θα πρέπει να παραμείνουν συγκεντρωμένοι και σοβαροί μέχρι την επόμενη υποχρέωση.

Το θετικό είναι ότι θα δοθεί η ευκαιρία σε μερικούς παίκτες να ξεπεράσουν εν πολλοίς ή εντελώς τα προβλήματα τραυματισμών τους.

Συγκεκριμένα, ο Χριστοφιλέας θα επιστρέψει την Παρασκευή (25/3) σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, ο Μακρίδης ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας (του γύρισε ο αστράγαλος την Τρίτη (22/3), ο Μαρής προπονείται μόνος λόγω ενοχλήσεων στον αστράγαλο και ο Ρεπετσάς επιστρέφει σταδιακά μετά το μεγάλο διάστημα αποχής από τη δράση.

Σημειώνεται ότι ο Μαρής θα απουσιάσει από το ματς της 26ης αγωνιστικής με την Κέρκυρα λόγω τιμωρίας, όπως και ο Όμο, ο οποίος θα χάσει και τον αγώνα με τα Τρίκαλα.

a-sports.gr