Βαθμολογία

Ειδική εκκαθάριση ο Εργοτέλης

Ειδική εκκαθάριση και όχι διάλυση της ΠΑΕ Εργοτέλης προτίμησε, όπως αναμενόταν, ο Δημήτρης Παπουτσάκης, επικαλούμενος το άρθρο 106 ια του Πτωχευτικού Κώδικα.

Η α’ επαναληπτική έκτακτη Γενική Συνέλευση των «κιτρινόμαυρων» πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (23/3) με παρευρισκόμενο το 74,44% των μετόχων.

Όπως αποφασίστηκε, η πώληση του ενεργητικού της εταιρείας θα γίνει με ειδική εκκαθάριση, εξέλιξη που αναμφίβολα δεν αρέσει σε άλλους μετόχους της ΠΑΕ Εργοτέλης.

Η σχετική ανακοίνωση: «Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016, η Α’ Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση της εταιρίας «ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και τον διακριτικό τίτλο «Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΠΑΕ».

Η Γ.Σ. έγινε στα γραφεία της έδρας της εταιρίας που βρίσκονται επί της οδού Νικολάου Πλαστήρα, αρ. 1 στο Δήμο Ηρακλείου Κρήτης, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων σχετικά με τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1ο Θέμα: Λήψη απόφασης για την λύση της εταιρίας και θέση αυτής σε εκκαθάριση, σύμφωνα με τα άρθρα 38 και 39 του Καταστατικού ή πώληση του ενεργητικού της εταιρίας με ειδική εκκαθάριση, σύμφωνα με το άρθρο 106 ια του Πτωχευτικού Κώδικα. 

2ο Θέμα: Ορισμός από την Ε.Γ.Σ. εκκαθαριστών σύμφωνα με τα άρθρα 38 και 39 του Καταστατικού ή πρόταση της Ε.Γ.Σ. προς το Πτωχευτικό Δικαστήριο για τον ορισμό εκκαθαριστών σύμφωνα με το άρθρο 106 ια του Πτωχευτικού Κώδικα.

Παραβρέθηκε το 74,44% των μετόχων και αποφασίστηκε με ποσοστό 69% του συνόλου, η πώληση του ενεργητικού της εταιρίας με ειδική εκκαθάριση, σύμφωνα με το άρθρο 106 ια του Πτωχευτικού Κώδικ