Βαθμολογία

«Βράζουν» με τη διαιτησία στον Εθνικό Νέου Αγιονερίου

Έξαλλοι με τη διαιτησία της εντός έδρας αναμέτρησης της Τετάρτης (23/3) κόντρα στον Λαγκαδά είναι οι διοικούντες τον Εθνικό Νέου Αγιονερίου. Με ανακοίνωση που ανάρτησε στη σελίδα της ομάδας στο Facebook, ο σύλλογος του νομού Κιλκίς υποστήριξε ότι οι άρχοντες της αναμέτρησης επέδειξαν προκλητική συμπεριφορά και καταλόγισαν πέναλτι-φάντασμα στο 86ο λεπτό.

Παράλληλα, ο Εθνικός Νέου Αγιονερίου άφησε αιχμές για τις δηλώσεις που έκαναν μέλη των αντιπάλων πριν από τη σέντρα, καθώς και για το γεγονός ότι δεν υπήρχε κάλυψη.

Η ανακοίνωση: «Πρωταγωνιστές για την ομάδα του Λαγκαδά οι τρεις «κύριοι» της διαιτησίας: Τίκας Τριαντάφυλλος, Τίκας Δημήτριος (Καρδίτσας), Γιαμούζης Αναστάσιος (Πιερίας).

Μια διαιτησία που όσοι παρακολούθησαν θα θυμούνται για καιρό, καθώς από το 1ο λεπτό της αναμέτρησης οι τρεις «κύριοι» έδειξαν το σκοπό τους με φάλτσα σφυρίγματα, ανύπαρκτες κάρτες και προκλητική συμπεριφορά προκαλώντας τον εκνευρισμό τόσο των παικτών μας όσο και του φίλαθλου κόσμου με αποκορύφωμα το πέναλτι-φάντασμα στο 86ο λεπτό το οποίο και οδήγησε σε 10λεπτη διακοπή.

Ο ΕΘΝΙΚΟΣ έχει δείξει ότι τα παιχνίδια παίζονται στον αγωνιστικό χώρο και ότι το ποδόσφαιρο είναι κατ' εξοχήν ανδρικό σπορ, κάτι το οποίο αγνοούν τόσο ο κ. Τίκας όσο και κάθε ομάδα, η οποία καταφεύγει σε αυτούς τους τρόπους για να «κερδίσει» έναν αγώνα.

Τα έχουμε πει ξανά, καταλαβαίνουμε όλοι ότι ο Εθνικός ενοχλεί, σταματήστε όμως επιτέλους τον πόλεμο γιατί η δράση φέρνει αντίδραση.

Υ.Γ.1: Πώς είναι τόσο σίγουροι μερικοί κύριοι, ενώ η ομάδα τους είχε 33 βαθμούς, και δήλωναν πριν από το παιχνίδι ότι: «Η ΑΠΕΛ ΣΩΘΗΚΕ» (με τόσες ομάδες ακόμα να παλεύουν);

Υ.Γ.2: Πόσο κοστολογείται η αξιοπρέπεια σας κ. Τίκα πείτε μας, την επόμενη φορά να σας τα δώσουμε.

Υ.Γ.3: Θα είχε ενδιαφέρον μια ματιά στο βίντεο του αγώνα, κρίμα που σήμερα ήταν η μοναδική φορά που (τυχαία;) δεν υπήρχε κάλυψη».

Υπενθυμίζεται ότι από την Κυριακή (20/3) ο Λαγκαδάς επιδίδεται σε «χαρτοπόλεμο» με τη διοίκηση του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης.