Βαθμολογία

Εορταστικό φιλικό παιχνίδι στο Αλκαζάρ

Ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών του Νομού Λάρισας (Παλαίμαχοι) θα φιλοξενήσει το τριήμερο της 25ης Μαρτίου (25-27 Μαρτίου) στην Λάρισα μια ομάδα μικτής παλαιμάχων Αθηνών.

Μια ομάδα που θα αποτελείται από πρώην παίκτες του Παναθηναϊκού, της Προοδευτικής, του Χαϊδαρίου, του Βύζαντα, το Χατζηκυριάκιο, της Δόξας, Νέα Πέραμος, τα Γλυκά Νερά, τον Άγιο Δημήτριο και τη Γλυφάδα. Είναι ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι συνεργασίας και φιλίας των δύο ομάδων αλλά και για τον εορτασμό των 15 χρόνων του ΣΕΠΝ.ΛΑΡΙΣΑΣ.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο στάδιο Αλκαζάρ την Παρασκευή 25 Μαρτίου και ώρα 17:00. Η προσέλευση ορίστηκε 15:45 για τις ομάδες και για τους φίλους της εκδήλωσης. Κάλεσμα των παικτών:

Καλούνται οι παρακάτω παίκτες του ΣΕΠΝ.ΛΑΡΙΣΑΣ να βρίσκονται την Παρασκευή 25 Μαρτίου 15:45 στο στάδιο Αλκαζάρ για το εορταστικό φιλικό αγώνα με τους επίλεκτους παλαίμαχους της Αθήνας ο αγώνας αρχίζει 17:00:

Κορδίστας Δ. Τσάκος Π.Πέρκας Κ.Μαχούχας θ.Γκούλιος Αχ.Κοκότσικας Α.Μπακαρτζής Π.Σολωμός θ.Κυριαζής Α.Αλεξούδης Μ.Δημόπουλος Αλ.Γεωργουλάς Γ.Ρακιτζόγλου Β.Δραγατσίκης Γ.Φακίτσας Ν.Ευαγγέλου Στ.Κόντης Γ.Τασιούλας Χ.Μπαντραλέξης Φ.Στεριόπουλος Χ.Καρακάσης Α.Ψαθάς Π.Γαραζανάκης.