Βαθμολογία

Ικανοποιημένος ο Γεωργιάδης

Ο Αγροτικός Αστέρας είχε την ευκαιρία να πάρει κάτι από την αναμέτρηση με τη Λαμία, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. Παρ΄ όλα αυτά, ο Κώστας Γεωργιάδης εξέφρασε την ικανοποίησή του από το πάθος που έβγαλαν οι παίκτες του και εμφανίστηκε σίγουρος ότι με τέτοια νοοτροπία η ομάδα θα καταφέρει να μείνει στην κατηγορία.

«Σήμερα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι η Λαμία οι ποδοσφαιριστές του Αγροτικού Αστέρα πέρα από τις δυνάμεις τους κατέθεσαν και τη ψυχή τους για το τελικό αποτέλεσμα. Κατέθεσαν τα ψυχικά αποθέματα που τους έδωσαν ευκαιρίες με προϋποθέσεις ως το τελευταίο λεπτό να διεκδικήσουν κάτι που τους άξιζε. Σ αυτόν τον αγωνιστικό χώρο που είναι καλύτερος από τον δικό μας οι ποδοσφαιριστές του Αγροτικού Αστέρα έδειξαν ότι μπορούν να διεκδικούν κάθε αποτέλεσμα. Όποιος έχει δει τα τελευταία πέντε παιχνίδια νομίζω ότι θα απορεί για τη βαθμολογική θέση που βρίσκεται η ομάδα

 

Η άμεση απάντηση μετά το κακό αυτό αποτέλεσμα για μας πρέπει να έρθει το Σάββατο. Έχουμε τώρα αγώνα στην έδρα μας με τη Λάρισα μια πάρα πολύ καλή ομάδα και οι ποδοσφαιριστές μας θα διεκδικήσουν  το αποτέλεσμα ανεξαρτήτου αντιπάλου που είναι η νίκη. Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία την ομάδα της Λαμίας και τον προπονητή κ. Σπανό. Να της ευχηθώ να πετύχει το στόχο της. Είμαι σίγουρος για την ομάδα τη δική μου και τους ποδοσφαιριστές μου και μου το μεγαλώνουν και το πολλαπλασιάζουν οι ίδιοι με τη ψυχή τους», είπε χαρακτηριστικά.

Από πλευράς παικτών, ο Κώστας Θεοδωρίδης έθεσε ως στόχο το θετικό αποτέλεσμα στο ματς που ακολουθεί με την ΑΕΛ: «Ήρθαμε να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούσαμε. Είχαμε ένα αγωνιστικό πλάνο και το ακολουθήσαμε. Βγάλαμε ευκαιρίες δεν πετύχαμε γκολ. Το Σάββατο έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με τη Λάρισα. Πρέπει να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά και να κερδίσουμε. Πάμε για ό,τι καλύτερο».