Βαθμολογία

Φραγκουλάκης: «Όποιος θέλει θέαμα, να βλέπει Μπαρτσελόνα»

Μία ακόμη νίκη προσέθεσε την Κυριακή (20/3) στο ενεργητικό του ο ΟΦΗ, ο οποίος κάνει τη δική του προσπάθεια να προσπεράσει τον Φωστήρα και να πάρει την άνοδο για τη Β' Εθνική.

Οι Κρητικοί με γκολ του Μιχάλη Φραγκουλάκη έκαμψαν την αντίσταση του Αστέρα Βάρης και τη Δευτέρα (21/3) ο χρυσός σκόρερ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου. Αναλυτικά όσα είπε:

Για την φάση του γκολ και το πως ενήργησε, ο Μιχάλης Φραγκουλάκης ανέφερε ότι «όλοι ξέρουν ότι δοκιμάζω τα πόδια μου από το ύψος της περιοχής. Όπως μου ήρθε η μπάλα στο αέρα, η πρώτη μου σκέψη ήταν να τελειώσω τη φάση. Να σουτάρω και να τη στείλω στην γωνία. Αυτό έκανα. Το σουτ βγήκε καλό και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.

Μου είχε στοιχίσει πολύ αυτό το χαμένο πέναλτι. Αυτό μπορεί να γίνει στο ποδόσφαιρο, αλλά είχα στεναχωρηθεί πολύ. Με το γκολ αυτό, ένοιωσα ότι κατά κάποιο τρόπο, έδωσα στην ομάδα, τρείς βαθμούς που τους είχα στερήσει στο πρώτο παιχνίδι. Μου έφυγε ένα βάρος. Χαίρομαι που κατάφερα με ένα δικό μου γκολ σε αυτό το παιχνίδι να βοηθήσω την ομάδα να πάρει τρεις πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνουμε για την άνοδο».

Για την εικόνα του ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον Αστέρα Βάρης, ο Μιχάλης Φραγκουλάκης ανέφερε πως «δεν συμφωνώ με εκείνους που λένε ότι δεν παίξαμε καλά. Θα πρέπει να καταλάβουμε, ότι από εδώ και πέρα μετράνε οι βαθμοί και όχι το θέαμα. Θέαμα δεν μπορείς να προσφέρεις σε τέτοια γήπεδα. Εμάς μας ενδιαφέρει μόνο η νίκη και η ουσία απο εδώ και πέρα. Να παίρνουμε τους τρεις πόντους σε κάθε παιχνίδι. Όποιος θέλει θέαμα, να βλέπει την Μπαρτσελόνα! Θέαμα είχαμε και στο παιχνίδι με τον Ιαλυσό, αλλά δεν πήραμε τη νίκη. Εμείς από εδώ και πέρα βλέπουμε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι, έστω και με μισό μηδέν. Σε κάθε παιχνίδι θα παίζουμε για τη νίκη λοιπόν και πιστεύω ότι στο τέλος θα είμαστε εμείς εκείνοι που θα χαμογελάσουμε».