Βαθμολογία

Την Πέμπτη τελικά η αναμέτρηση Επισκοπή - ΟΦΗ

Ένα 24ωρο αργότερα από το αρχικά προγραμματισμένο θα διεξαχθεί τελικά η αναμέτρηση ανάμεσα στην Επισκοπή και τον ΟΦΗ. Μετά την απώλεια της Αμαλίας Βαρδινογιάννη, η ομάδα του Ρεθύμνου είχε υποβάλλει αίτημα για αλλαγή της ημέρας του αγώνα της 22ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, καθώς την Τετάρτη (23/3) θα τελεστεί και η κηδεία της στο χωριό της Επισκοπής, κάτι που βρήκε σύμφωνους και τους Ηρακλειώτες.

Η ΕΠΟ το αποδέχθηκε και τελικά όρισε το ματς για τις 18.00 της Πέμπτης (24/3), αφού δεν υπάρχει άμεσα άλλη διαθέσιμη Τετάρτη, λόγω του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Η Επισκοπή εξέδωσε και συλλυπητήρια ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει: «Στο άκουσμα του θανάτου της Αμαλίας Βαρδινογιάννη-Σεραφειμάκη, η κοινωνία της Επισκοπής πενθεί.

Ο χαμός της, θλίβει όλους όσοι είχαν την τύχη να την γνωρίσουν από κοντά αλλά κι όλους όσοι μάθαιναν έργα και πράξεις αφήνοντας παράλληλα το ανεξίτηλο σημάδι της στα εγκόσμια.

Εκτάκτως, το Δ.Σ. του ΑΟ Επισκοπής συνεδρίασε κι αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω: 1Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσας.

2Να παραστεί  στην εξόδιο ακολουθία.

3 Να καταθέσει στέφανο στη μνήμη της.

4 Να κρατήσει ενός λεπτού σιγή στον εντός αγώνα στο γήπεδο “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης”.

5Να δημοσιεύσει το παρόν ψήφισμα στον τοπικό και τον ηλεκτρονικό Τύπο.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει».