Βαθμολογία

Φαν Χάαλ: «Ένας υπερήφανος προπονητής»

Υπερήφανος με την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του και την πολύ σημαντική νίκη επί της Σίτι εμφανίστηκε ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λουίς φαν Χάαλ.

«Παίξαμε πολύ καλά στο πρώτο μέρος, σημειώνοντας ένα γκολ και αρκετές ευκαιρίες για να πετύχουμε κι άλλα, την ώρα που δεν δεχθήκαμε ιδιαίτερη απειλή. Στο δεύτερο ημίχρονο έπρεπε να ξεκινήσουμε από την αρχή. Τα πήγαμε καλά στην αρχή, αλλά μετά απλώς έπρεπε να συνεχίσουμε να παίζουμε γιατί είχαμε και την κούραση από την Πέμπτη. Η ξεκούραση είναι σημαντική.

Είμαι όμως ένας υπερήφανος προπονητής, σήμερα. Η νίκη ήταν αναγκαία γιατί το κενό ήταν στους τέσσερις βαθμούς και τώρα μόλις στον έναν. Συν τοις άλλοις, φτάσαμε την Γουέστ Χαμ, κάτι που είναι σημαντικό. Τι είναι πιθανό από ‘δω και πέρα; Αυτό δεν μπορώ να το πω. Σίγουρα, όμως, το θετικό είναι πως δεν έχουμε μεσοβδόμαδα παιχνίδια.

Ο Ράσφορντ είναι πολύ γρήγορος και ο Ντεμικέλις μοιάζει σαν να τον έχουν επηρεάσει τα χρόνια του. Είναι καλός αμυντικός, ήταν σέντερ μπακ μου στην Μπάγερν Μονάχου, αλλά αυτή είναι η ζωή του ποδοσφαιριστή» είπε.