Βαθμολογία

Ποκετίνο: «Από τις καλύτερες εμφανίσεις στην σεζόν»

Ο Μαουρίσιο Ποκετίνο ήταν απολύτως ικανοποιημένος με τη νίκη της Τότεναμ επί της Μπόρνμουθ (3-0), χαρακτηρίζοντας την εμφάνιση της ομάδας του ως μία από τις καλύτερες που έχει κάνει σε ολόκληρη την σεζόν.

«Ήταν μια καλή μέρα στο γραφείο. Πριν από μία εβδομάδα στην Γερμανία είχαμε μια άσχημη ημέρα, αλλά σήμερα ήμασταν καλοί από την αρχή και είμαι πολύ χαρούμενος για την συλλογική προσπάθεια που καταβάλαμε.

Ήταν πολύ σημαντικό να σκοράρουμε στην αρχή του αγώνα και στην συνέχεια να δείξουμε σωστή αντιμετώπιση για να τον διαχειριστούμε. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και ήταν πολύ θετικό που σκοράραμε τρεις φορές, αλλά κρατήσαμε και το clean sheet. Ήταν μία από τις καλύτερες στιγμές μας στην σεζόν.

Το διάλειμμα για τις υποχρεώσεις των εθνικών δεν έρχεται σε κακή ώρα. Μας δίνει χρόνο να ηρεμίσουμε και να αναλύσουμε την κατάσταση. Το 90% του συνόλου μας θα έχει υποχρεώσεις με την ομάδα του. Έχουμε ακόμη επτά παιχνίδια και ευελπιστούμε πως όσοι πάνε στις εθνικές θα επιστρέψουν με καλή ψυχολογία» ανέφερε.