Βαθμολογία

Καραγεωργίου: «Δύσκολη στιγμή»

Στην Τούμπα σφραγίστηκε και μαθηματικά ο υποβιβασμός της Καλλονής στη Β' Εθνική, καθώς οι Μυτιληνιοί ηττήθηκαν από τον ΠΑΟΚ με 3-0 το απόγευμα της Κυριακής (20/3).

Στη συνέντευξη Τύπου ο Νίκος Καραγεωργίου τόνισε ότι στόχος πλέον είναι η ομάδα να κλείσει τη χρονιά με το κεφάλι ψηλά, ενώ αναφέρθηκε και στο μέλλον του. Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι μία δύσκολη στιγμή αυτή για τους συλλόγους, για τις ομάδες, όταν φτάνουν σε τέτοια βαθμολογική θέση. Δεν υπάρχει κίνητρο να δώσεις στους αθλητές για να αγωνιστούν, να δώσουν την ψυχή τους. Παρ' όλα αυτά, παρότι έχουμε μείνει λίγοι, οι παίκτες μου κάνουν μία τεράστια προσπάθεια να φύγουν με ψηλά το κεφάλι. Να ολοκληρωθεί μία χρονιά πολύ κακή για την ομάδα αυτή. Μπήκα και εγώ σε αυτή την προσπάθεια πιστεύοντας ότι μπορώ να κάνω κάτι διαφορετικό.

Από ένα σημείο και μετά, τα αποτελέσματα μάς έδειξαν ότι δεν μπορεί να αλλάξει κάτι. Στα παιχνίδια που μένουν δεν θα αλλάξει κάτι. Ελπίζουμε να έχουμε περισσότερες επιλογές στα επόμενα παιχνίδια και να φύγουμε με ψηλά το κεφάλι».

Για την επικράτηση του ΠΑΟΚ σήμερα: «Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος και κέρδισε δίκαια. Κέρδισε με μία λογική στο παιχνίδι του, την οποία είδα και στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικο. Έχει μία λογική πλέον και πάει να τη στηρίξει».

Για τις διαφορές του ΠΑΟΚ στα δύο τελευταία παιχνίδια: «Φαίνεται ότι κάποιοι παίκτες, οι οποίοι στα προηγούμενα παιχνίδια ήταν αρνητικοί, παίζοντας με απλό και ρεαλιστικό τρόπο που παίζει πλέον η ομάδα, δείχνουν το καλό τους πρόσωπο. Το δείγμα δεν είναι αντιπροσωπευτικό, αλλά φαίνεται ότι κάτι πάει να γίνει. Θα δείξει αν θα συνεχίσει ο ΠΑΟΚ και θα καταφέρει να πετύχει τον στόχο του. Δεν έχει νόημα να πούμε ότι ο ΠΑΟΚ έγινε Μπαρτσελόνα επειδή κέρδισε την Καλλονή, αν αρχίσουν αυτά θα χάσει η ομάδα τον στόχο της στην προσπάθεια που κάνει».

Για το μέλλον του στον πάγκο της Καλλονής: «Χρειάζεται ένας μήνας για να τελειώσει το πρωτάθλημα. Τιμώ μέχρι το τέλος το συμβόλαιο μου, όπως πάντα. Αν στο τέλος οι φιλοδοξίες των ανθρώπων της Καλλονής είναι να επιστρέψουν στη δεύτερη κατηγορία δε με πειράζει να πάω, αρκεί να υπάρχει ένας στόχος υψηλός. Τότε θα γίνουν συζητήσεις και θα αποφασίσουμε».