Βαθμολογία

Καραδήμος: «Αυτά τα παιδιά κάνουν πολλά…»

Άλλο ένα τρίποντο έβαλε στο σακούλι η Καλλιθέα με την εντός έδρας νίκη της επί του Αχαρναϊκου και έτσι συνεχίζει απτόητη παρά τα οικονομικά προβλήματα… Ο Λουκάς Καραδήμος, λοιπόν, δεν θα μπορούσε παρά να πει συγχαρητήρια στους παίκτες του, τους οποίους ανέφερε πολλές φορές «παιδιά», αναγνωρίζοντας τις θυσίες που καταβάλουν όλο αυτό το διάστημα για να κρατούν ψηλά τους «κυανόλευκους».

Αρχικά ο κόουτς της ομάδας του «Ελ Πάσο» είπε στη συνέντευξη Τύπου: «Να δώσω για άλλη μια φορά συγχαρητήρια στα παιδιά, έκαναν τρομερή προσπάθεια. Η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν από τα καλύτερα μας παιχνίδια σήμερα, δεν μας βγήκαν κάποια πράγματα. Παίζει και ο αντίπαλος, όμως, μια οργανωμένη και καλή ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε καθόλου ευκαιρίες, αντίθετα ο Αχαρναϊκός θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ, αλλά δεν έγινε αυτό. Στο β’ ημίχρονο, προσπαθήσαμε να κάνουμε πιο επιθετική και ουσιαστική την ομάδα. Νομίζω είχαμε ένα διάστημα που πατήσαμε καλύτερα, βάλαμε το γκολ και το διαχειριστήκαμε καλά και σχετικά εύκολα, ώστε να μην κινδυνέψουμε. Έτσι πήραμε μια νίκη πολύτιμη για μας.

Κρατάμε τους τρεις βαθμούς… Για άλλη μια φορά συγχαρητήρια στα παιδιά. Αυτά τα παιδιά κάνουν πολλά πράγματα και μέσα στην εβδομάδα και γενικά και μόνο χαρούμενος μπορώ να είμαι, που συνεργάζομαι μαζί τους».

Ακολούθως, ο Καραδήμος εξήγησε για το γεγονός ότι αυτή τη φορά η Καλλιθέα κράτησε μέχρι τέλους το αρχικό της προβάδισμα: «Είναι θέμα συγκέντρωσης, όταν την πάθεις μια δύο τρεις φορές. Και στα Χανιά και σήμερα κρατήσαμε το αποτέλεσμα. Χτίζουμε χαρακτήρες εμείς εδώ, γιατί είναι νέα παιδιά… Κάνουν πρωταθλητισμό, δεν κάνουν αθλητισμό τα παιδιά εδώ, υπάρχει μεγάλη διαφορά. Αποκομίζουν εμπειρίες τα παιδιά».

Εκ μέρους των παικτών, δηλώσεις έκανε ο γκολκίπερ της Καλλιθέας Θανάσης Μιχελής, ο οποίος ανέφερε τα εξής: «Γνωρίζαμε ότι θα αντιμετωπίζαμε μια ομάδα που διακρίνεται για τη δύναμη της και τη θέληση της να παίξει ποδόσφαιρο. Δεν ξεκινήσαμε πολύ καλά και δεν είχαμε τη συγκέντρωση που έπρεπε στην τελική φάση.

Η αλήθεια είναι ότι μπήκαμε στα αποδυτήρια και μιλήσαμε με τον προπονητή μας… Είπαμε ότι πρέπει να πάρουμε οπωσδήποτε αυτό το ματς, γιατί είναι καλό μετά τη νίκη στα Χανιά να δώσουμε συνέχεια σε αυτή. Έγιναν και οι αλλαγές που βοήθησαν πάρα πολύ. Βάλαμε το γκολ και μετά κοιτάξαμε κυρίως να το κρατήσουμε, γιατί το πάθημα έγινε μάθημα.

Θέλω να επισημάνω τη δουλειά που γίνεται όλη αυτό το διάστημα που είναι ο κ. Λουκάς ανέλαβε την ομάδα, αλλά και όλο το υπόλοιπο τεχνικό τιμ. Η ομάδα έχει αλλάξει επίπεδο. Δείχνουμε ότι μπορούμε να πετύχουμε μεγάλα πράγματα».