Βαθμολογία

Καβακάς: «Χάσαμε με μιάμιση ευκαιρία»

Ο προπονητής του Αχαρναϊκού εξήρε την αγωνιστικότητα και την αγωνιστικότητα των παικτών του, ωστόσο, δήλωσε στεναχωρημένος από την ήττα, καθώς επισήμανε ότι δεν την άξιζε η ομάδα του με βάση τη συνολική της εικόνα.

«Γνωρίζαμε ότι είχαμε να παίξουμε με μια ομάδα, που δημιουργεί πολλές ευκαιρίες, ειδικά εδώ μέσα και κερδίζει καθαρά τα παιχνίδια, μια ομάδα γρήγορη και με ομοιογένεια», είπε αρχικά ο Καβακάς και πρόσθεσε: «Στο σημερινό παιχνίδι μόνο στεναχωρημένοι μπορούμε να είμαστε με την εικόνα που είχαμε. Είχαμε τρεις κλασικές ευκαιρίες στο α’ ημίχρονο και δεχθήκαμε μόνο ένα σουτ με μια εξαιρετική απόκρουση του τερματοφύλακας μας. Θα έλεγα ότι το παιχνίδι θα είχε διαφορετική εξέλιξη αν μπαίναμε μπροστά στο σκορ».

Ο κόουτς της ομάδας του Μενιδίου στη συνέχεια υπογράμμισε ότι η Καλλιθέα περιορίστηκε επιθετικά περισσότερο από κάθε άλλο ματς: «Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με εμάς να πατάμε καλύτερα και να έχουμε την πρωτοβουλία. Μετά από ένα στημένο, όμως, δεν αντιδράσαμε καλά και δεχθήκαμε το γκολ…

Η Καλλιθέα έκανε τις λιγότερες ευκαιρίες από κάθε άλλο ματς, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε ούτε τον πόντο… Τα παιδιά τα δικά μου πρέπει να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο την προσπάθεια και μόνο κερδισμένα θα είναι. Πληρώνουμε την αδράνεια μας με μία ή δύο ευκαιρίες του αντιπάλου. Δεν μπορώ να έχω παράπονο από τα παιδιά, αλλά σίγουρα δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε. Καλή συνέχεια στο Λουκά και δεν είναι τυχαίο ότι η Καλλιθέα βρίσκεται ψηλά».

Στην ερώτηση του a-sports.gr γιατί ο Αχαρναϊκός δεν μπόρεσε να γίνει απειλητικός μετά το εις βάρος του γκολ ο Καβακάς απάντησε: «Το παιχνίδι θα έπρεπε να το τελειώσουμε στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο αλλάξαμε το σχηματισμό μας, γίναμε πιο επιθετικοί, αλλά είναι αλήθεια ότι δεν δημιουργήσαμε, όπως και η Καλλιθέα, που κάνει συνήθως 17 τελικές! Υστερούμε στο να είμαστε αποτελεσματική. Όταν χάνουμε με μιάμιση ευκαιρία σήμερα και με μία την προπερασμένη Κυριακή, αισθανόμαστε άσχημα. Όταν δημιουργείς και δεν πετυχαίνεις πρέπει να προσπαθείς περισσότερο».

Από την πλευρά των παικτών του Αχαρναϊκού μίλησε ο Γιάννης Κωστόπουλος, ο οποίος τόνισε: «Θεωρώ ότι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι σε μια φάση και το πληρώσαμε…».

Όσο για την ανάγκη κινήτρων ο έμπειρος αμυντικός της ομάδας του Μενιδίου είπε: «Όλοι οι ποδοσφαιριστές μαζί με τον προπονητή προσπαθούμε να βρίσκομαι κίνητρο. Θέλουμε να χτίσουμε ένα θετικό σερί, ώστε αυτό να είναι το κίνητρο μας μέχρι τέλους».