Βαθμολογία

Ο φίλαθλος του Άρη που βλέπει με τα μάτια της ψυχής

Η αγάπη για το ποδόσφαιρο έχει αποδειχθεί πολλές φορές ότι ξεπερνά πολλά όρια που φαντάζουν αξεπέραστα. Οι οπαδοί κάνουν πολλές θυσίες για την ομάδα που αγαπούν και συχνά υπερβαίνουν εαυτούς για να βρεθούν κοντά της, ακόμα και αν η ζωή έχει σταθεί άδικη μαζί τους.

Ο Σπύρος Χατζόπουλος είναι φανατικός φίλαθλος του Άρη και στα περισσότερα ματς που δίνουν οι Θεσσαλονικείς στο «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι μέσα. Λεπτομέρεια; Είναι τυφλός, χάνοντας σταδιακά το φως του από τις πρώτες ημέρες της ζωής του!

Παρ’ όλα αυτά, αυτό δεν τον έχει εμποδίσει να ακολουθεί τον Άρη όπου μπορεί, αν και παραδέχεται ότι το παράπονό του είναι ότι ακόμα δεν έχει μπορέσει να βρεθεί σε μία προπόνηση για να γνωρίσει από κοντά τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Διαβάστε την ιστορία του, όπως δημοσιεύεται στην επίσημη ιστοσελίδα του Άρη: «Το ποδόσφαιρο είναι όραση. Η εικόνα της μπάλας να αναπαύεται στα δίχτυα, οι κιτρινόμαυρες φανέλες να μπαίνουν στο γήπεδο, το πράσινο του χόρτου που αντικρίζεις μόλις περάσεις την είσοδο.

Τι γίνεται όμως όταν όλο αυτό δεν μπορείς να το βιώσεις; Κι όμως σχεδόν σε κάθε παιχνίδι της ομάδας μας είναι εκεί. Στις κερκίδες του Κλεάνθης Βικελίδης, παρόλο που δεν μπορεί να δει τίποτε...

Όμως ακούει και νιώθει… Δίπλα του πάντα ο κ. Θανάσης, ο οποίος του μεταφέρει κάθε στιγμή του αγώνα. Πως παίζει ο ΑΡΗΣ, που βρίσκεται η μπάλα, τι γίνεται στο γήπεδο.