Βαθμολογία

Απτόητο το Πουρνάρι!

Μία ακόμη νίκη για το Πουρνάρι που επικράτησε εντός έδρας της Καρυάς (3-2). Στο 2’ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τη κεφαλιά του Κώστα Δάσσιου μετά από τη σέντρα του Γιώργου Δάσσιου.

Η ισοφάριση ήρθε στο 10’. Ο Ορέστης Γαρυφαλλόπουλος σούταρε από καλή θέση και έφερε το ματς στα ίσια. Ο Όλυμπος Καρυάς κατάφερε ξανά να πάρει το προβάδισμα στο 24’ με σκόρερ τον Διονύση Μανούσιο.

Στο 30’ οι γηπεδούχοι έκανε το 2–2, με αυτογκόλ από παίκτη της Καρυάς. Στο 55’ ο Άκης Νεμπεγλέρας με σουτ έχασε μοναδική ευκαιρία, αφού σημάδεψε το κάθετο δοκάρι. Στο 60’ η ολική ανατροπή με τον Άκη Νεμπεγλέρα! 

Αναγέννηση Πουρναρίου (Κώστας Μπακατσής): Κρητικός Ι., Γραβάνης (58′ Κρητικός Θωμ.), Ζιούστης (89′ Κρητικός Ν.), Πατσώνης, Κρητικός Θεόφ., Πάσχος, Κρητικός Μ., Τσιαμούρας (88′ Σερίφης), Ζαϊρές, Νεμπεγλέρας, Γαρυφαλλόπουλος.

Όλυμπος Καρυάς (Λευτέρης Τηγανής): Καρακώστας, Αξούγκας, Καραγκόγκος (70′ Παναγιωτόπουλος), Κατσιούρας (60′ Δημητρίου), Στεργιούλας, Δάσσιος Γ., Δάσσιος Χρ., Δάσσιος Ορ., Δάσσιος Κ., Χάμος, Μανούσιος.

Διαιτητική τριπλέτα: Καρδούλας, Παπαγεωργίου, Κοντοβασίλης Ν.