Βαθμολογία

Πανικός στη Β’ Εθνική από τη μη καταβολή των δόσεων…

Αποχή διαρκείας σε Παναιγιάλειο, σοβαρές αναταράξεις σε Καλλιθέα και τόσα άλλα που δεν περνούν προς τα έξω, γιατί από φόβο και υπό καθεστώς απειλών τα στόματα κρατούνται κλειστά… Είναι γεγονός ότι οι ομάδες που δεν περιμένουν τον ΟΠΑΠ και τον ΟΤΕ TV για να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους στη Β’ Εθνική είναι μετρημένες…

Βαριά βαριά από τις 16 που συνεχίζουν στο πρωτάθλημα με… τράβηγμα μόλις οι μισές φαίνεται να είναι εντάξει σε γενικές γραμμές. Και αυτές είναι η ΑΕΛ, η Κέρκυρα, ο Απόλλων Σμύρνης, τα Τρίκαλα, η Λαμία, ο Κισσαμικός, ο Πανσερραϊκός και ο Αγροτικός Αστέρας για να τις πάμε και με βαθμολογικά σειρά.

Από εκεί και πέρα, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, οι υπόλοιπες ΠΑΕ φυτοζωούν, κάποιες τα κουτσοφέρνουν βόλτα (Αναγέννηση Καρδίτσας, Αχαρναϊκός), κάποιες άλλες όχι με τα γνωστά προβλήματα και αποτελέσματα σε αυτές τις περιπτώσεις.

Η εβδομάδα που πέρασε έβγαλε στον… αφρό προβλήματα με κορυφαίο παράδειγμα την αποχή διαρκείας στον Παναιγιάλειο και τις σοβαρές αναταράξεις στην Καλλιθέα, γιατί σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports.gr, δεν καταβλήθηκαν οι δόσεις από τη σύμβαση της ΟΠΑΠ, ενώ δεν υπήρξαν πληρωμές και από τον ΟΤΕ ΤV, τους δύο χορηγούς δηλαδή, της δεύτερης κατηγορίας.

Ο ΟΠΑΠ ήταν να δώσει περίπου 15.000 ευρώ σε κάθε ομάδα, το αντίστοιχο ποσό του συνδρομητικού καναλιού ήταν κάπου κοντά στις 8.000 ευρώ και έτσι σε πολλές προβληματικές ομάδες η μισθοδοσία πήγε… περίπατο, αφού χρήματα δεν ήρθαν. Έτσι προέκυψαν και οι γρίνιες από τους… μεγαλοπαράγοντες έτσι ήρθε και ο πανικός για την επόμενη ημέρα.

Βέβαια, υπάρχει η αισιοδοξία ότι μέσα στις επόμενες ημέρες και πριν από το κλείσιμο του Μαρτίου θα καταβληθούν οι δόσεις, οπότε πάλι κάτι θα εισπράξουν οι ποδοσφαιριστές. Μάλιστα ο ΟΠΑΠ είναι και θέμα συζήτησης στο Δ.Σ. της Ένωσης Β’ Εθνικής την Τετάρτη (23/2).

a-sports.gr