Βαθμολογία

Με σημαντικές ελλείψεις στην Καλλιθέα ο Αχαρναϊκός

Χωρίς αρκετά βασικά του «όπλα» θα παραταχθεί στην κυριακάτικη (20/3, 15:00) αναμέτρηση του «Γ. Λαμπράκης» με την Καλλιθέα ο Αχαρναϊκός. Ο σημαντικότερος «πονοκέφαλος» για τον Τίμο Καβακά ακούει στο όνομα Τάσος Χριστοφιλέας, ο οποίος «αποκόμισε» ένα σφίξιμο στο δικέφαλο από τον αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα.

Ανάλογο πρόβλημα προέκυψε και με τον Δημήτρη Μακρίδη, ενώ ούτε ο Λευτέρης Ματσούκας κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που αισθάνεται στον προσαγωγό από την Πέμπτη (17/3).

Τέλος, η απουσία του Θανάση Ρεπετσά ήταν γνωστή (χρειάζεται επιπλέον χρόνο για να επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς), όπως κι εκείνες των Παπαδόπουλου, Χριστόπουλου.

Ο Καβακάς έχει ένα δίλημμα στο μυαλό του: τη χρησιμοποίηση του πολύπειρου Σουλεϊμάν Όμο στα χαφ ή στα στόπερ. Παρά τα προβλήματα, πάντως, ο κόουτς της ομάδας του Μενιδίου γνωρίζει πολύ καλά ότι οι παίκτες του έχουν τον τρόπο να παίρνουν βαθμούς εκτός έδρας (δεν έχει χάσει στα 4 από τα 12 ματς).

H αποστολή του Αχαρναϊκού: Μπαμπανιώτης, Παγούδης, Εμέκα, Ομπράντοβιτς, Ομο, Παβίσεβιτς, Μπέλιτς, Αποστολόπουλος, Καλογερόπουλος, Αναστασίου, Κωστόπουλος, Μαρής, Μήλιος, Μουστάκης, Μωυσιάδης, Παγώνης, Παπατόλιος, Πολίμος και Ταμπάκης.

sports.gr