Βαθμολογία

Σημαντική νίκη για το Ναρθάκι!

Το Ναρθάκι πήρε ένα σημαντικό τρίποντο κόντρα στο Μαυροβούνι με 2–0. Δυνατά ξεκίνησαν οι γηπεδούχοι, όταν στο 10’ ο Γιαντσίδης με σουτ μετά από ωραία ατομική ενέργεια έκανε το 1-0.

Στο 40’ μετά από λάθος γύρισμα αμυντικού του Μαυροβουνίου πήρε τη μπάλα ο Πουρνάρας και με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του για το 2-0. Για το Ναρθάκι έχασαν ευκαιρίες οι Γιαντσίδης, Μπουλούτσος και Παλαμίδας, ενώ για το Μαυροβούνι οι Νότας, Μπάγκας Αρσ. και Ακριβόπουλος.

Αξίζει να αναφέρουμε πως οι φιλοξενούμενοι στο 80’ είχαν μεγάλη ευκαιρία να μειώσουν όταν το σουτ του Γραμμένου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

*Η σημερινή νίκη για το Ναρθάκι είναι αφιερωμένη στον τερματοφύλακα της ομάδας, Θοδωρή Αποστολάκη, που έχει την ονομαστική του εορτή.

Α.Ο. Ναρθακίου 1971 (Γιάννης Τριάντης): Αποστολάκης, Παπανικολάου, Καπετάνος (65′ Νάκος), Λελεντζής, Μπουλούτσος, Γιαντσίδης, Μπούσιος, Παλαμίδας (80′ Σίσκος), Πουρνάρας, Μανταλιάς (40′ λ.τ. Φραγκογούλας), Θάνος.

Μαυροβούνι (Κώστας Τζουρτζουκλής): Ματούλας, Βαρσάμης, Νότας, Χασιώτης, Μαντζαφούλης, Τατσέλος, Μπάγκας Αρσ., Γραμμένος (87′ Τοζούλης), Τζίκα (60′ Μπάγκας Αχ.), Πάτας (75′ Νούλας), Ακριβόπουλος.

Διαιτητική τριπλέτα: Γρηγοριάδης, Τσιρογιάννης, Κοτρώτσος.