Βαθμολογία

Πεντάρα η Αμπελιά!

Ο Ολυμπιακός Αμπελιάς κέρδισε τον Άρη Κουλουρίου με το ευρύ σκορ 5–2. Ο Λευτέρης Δενελάβας άνοιξε το σκορ για τον Ολυμπιακό Αμπελιάς μόλις στο 7’ από την πάσα του Σιδηρόπουλου και με γυριστό σουτ έκανε το 1-0. Στο 11’ με σουτ ο Κουλάκογλου μετά από πάσα του Σιδηρόπουλου ανέβασε το σκορ σε 2-0. Στην επανάληψη ο Λευτέρης Δενελάβας σκόραρε και ξανά. Ο Λέτσιος σέντραρε από δεξιά και ο Δενελάβας έκανε το 3-0.

Στο 53′ με σουτ έξω από την περιοχή ο Γιαχνής έκανε το 4-0. Οι φιλοξενούμενοι στο 75′ μείωσαν σε 4–1 με τον Συρούκη μετά από σουτ και πάσα του Γιώργου Νεράτζη. Στο 80′ ο Συρούκης με πέναλτι που κέρδισε ο Φασούλας, μείωσε σε 4–2. Στο 85′ ο Λευτέρης Δενελάβας με προβολή από σέντρα του Σπαθαριώτη, διαμόρφωσε το τελικό 5-2.

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Κώστας Σταμόπουλος): Μπράνος, Γιαχνής, Σπαθαριώτης, Καραγγέλης, Δενελάβας Ν. (65′ Ακρίβος), Παναγιωτόπουλος, Σιδηρόπουλος (60′ Μπογδάνος), Σκλαπάνης, Δενελάβας Ελ., Κουλάκογλου (60′ Αλεξούλης), Λέτσιος.

Άρης Κουλουρίου (Γιώργος Νεράτζης): Παπαγούλας, Καρλιγκιώτης Μ., Καλογερόπουλος, Μιχόπουλος, Χριστοδούλου, Νεράτζης, Ανδρέου, Φασούλας, Δημητρίου, Συρούκης, Καρλιγκιώτης Απ.

Διαιτητική τριπλέτα: Διαμαντής, Ρουπέλας, Τζιμούρτος.