Βαθμολογία

Τα κατάφερε στο τέλος η «Πέλα»

Η Πελασγιώτιδα κατάφερε να πάρει τη νίκη, επικρατώντας με 1–0 την Δόξας Υπέρειας στην έδρα της. Το ματς είχε ελάχιστες φάσεις. Στο 30’ το σουτ του Αναστασίου μέσα από την περιοχή σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Η Υπέρεια στο 70’ είχε μια καλή φάση, όμως το σουτ του Γούναρη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 90’μετά από κόρνερ του Δαμασιώτη, ο Συμεών Κιός με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 10-0.

*Η Δόξα Υπέρειας συγχαίρει τη διαιτητική τριπλέτα για τις αποφάσεις που πήρε στο σημερινό παιχνίδι, ενώ εύχεται και περαστικά στον αρχηγό της Πελασγιώτιδας για τον σοβαρό τραυματισμό που είχε στο τέλος του αγώνα.

Πελασγιώτιδα Λάρισας (Γιώργος Χατζής): Ζήκος, Κατσάβας, Μιχαήλ, Κιός Σ., Κατράνας, Γελαλής Π., Μαρουσούλης (46′ Λαζαρίδης), Χαραλάμπους, Αναστασίου (55′ λ.τ. Τεκέδης), Δαμασιώτης, Τέλιος (67′ Χίσα).

Δόξα Υπέρειας (Αποστόλης Παπαδόπουλος): Σκαντζούρης, Ευθυμιάδης, Τσιούρης Γ., Τσιούρης Κ., Γκατζόγιας (80′ Παπαδόπουλος), Κερμελίδης, Κλιάφας Ι. (65′ Τσιούρης Ν.), Κλιάφας Β., Γούναρης, Τσούνι (30′ Ηλιάδης), Βαΐτσης.

Διαιτητική τριπλέτα: Τσιτσιρίκας, Δεληγιάννη Ευαγγ., Ντανταλής.