Βαθμολογία

Δεν (Χ)άρηκε κανείς!

Ηρακλής Λάρισας και Αετός Μακρυχωρίου έμειναν στο 0-0, με το τελικό αποτέλεσμα σίγουρα να μην ικανοποιεί κανέναν από τους δύο.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με στόχο τη νίκη ώστε να ελπίζουν σε ακόμη καλύτερες ημέρες. Οι γηπεδούχοι σίγουρα είναι σε εξαιρετικά δύσκολη θέση σχετικά με την παραμονή τους. Από την άλλο ο Αετός θέλει ακόμη βαθμούς για να νιώθει σίγουρος.

Το ματς είχε καλό ρυθμό, αλλά ελάχιστες φάσεις. Οι γηπεδούχοι μπορεί να είχαν αρκετή ώρα την κατοχή της μπάλας, όμως δεν μπόρεσαν να φτάσουν στο γκολ.

Από την άλλη το Μακρυχώρι διαθέτει μία έμπειρη ομάδα και κατάφερε σχετικά εύκολα να κρατήσει το μηδέν. Λίγο πριν το φινάλε και συγκεκριμένα στο 85’ ο Νικούλη από πλάγια δεξιά έκανε το σουτ, με τον Μπαταβάνη να αποκρούει.

Ηρακλής Λάρισας (Γιάννης Τσακμακίδης): Μπαταβάνης, Γαρουφαλιάς, Φορτομάρης, Πότσης, Ψωμολιάς, Μπάμης, Τσιάτας (64’ Σπανός), Λαβαντσιώτης, Καπετάνι (90’ Λιάκος), Ζαφειρίου (80’ Τριανταφυλλόπουλος), Αποστόλου.

Αετός Μακρυχωρίου (Νίκος Σταυροθεόδωρος): Κων/νου, Γκαμπέτας, Δάσσιος Δ., Δάσσιος Γ., Τίκος, Παυλόπουλος, Νικούλη, Αργύρης (90’ Παπαδημητρίου), Κουσιώρας (93’ Καλπίας), Τέας, Γκαραλιάκος (76’ Δαλαμπύρας).

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουμαρσόπουλος, Στάϊκος. Τσατσαρώνης.