Βαθμολογία

Στο 93’ μπορούσε να πάρει τη νίκη ο Αμπελωνιακός

Το παιχνίδι ανάμεσα στη Νέα Πολιτεία και τον Αμπελωνιακό έληξε ισόπαλο 2-2, με την τελευταία φάση για τους φιλοξενούμενους να πάρει μια σπουδαία νίκη στο 93’ όταν το πέναλτι κέρδισε ο Πρικάκης, εκτέλεσε ο Γρηγορίου, αλλά απέκρουσε ο Μαγαζιώτης.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο πέρα από τα δύο γκολ δεν είχε κάποιο άλλο ενδιαφέρον. Στην επανάληψη ο Αμπελωνιακός μπήκε καλύτερα και κατάφερε στο 58’ να πάρει ξανά προβάδισμα. Όμως η Νέα Πολιτεία στο 76’ έφερε ξανά το ματς στα ίσα.

Στο 10’ τη σέντρα σουτ έκανε ο Μπέλτσιος, ασταθής απόκρουση από τον Χατζηγιάννη, ο Μολάς έγινε κάτοχος της μπάλας, όπου έστρωσε στον Μπέλτσιο για το 1-0.

Στο 14’ ο Τσετεροκλής εκτέλεσε το κόρνερ, ο Ψύρρας έκανε τη σέντρα και ο Γωγάγος το 1-1. Στο 15’ ο Τζιαρτζιάνης έδωσε στον Πρικάκη, αυτός το σουτ, με τις γροθιές ο Μαγαζιώτης. Στο 28’ το κόρνερ ο Τσετεροκλής, την κεφαλιά ο Μπέης η μπάλα πάνω από την εστία.

Στο 50’ το πρώτο σουτ ο Κωτούλας, με τις γροθιές ο Μαγαζιώτης και το δεύτερο ο Γκόλτσιος, όπου κόντραρε η μπάλα σε αμυντικό. Στο 58’ ο Πρικάκης εκτέλεσε το Πλάγιο, σέντρα – σουτ από τον Γωγάκο και ο Γκόλτσιος έκανε το 1-2.

Στο 76’ ο Αρσένης εκτέλεσε το Φάουλ, την κεφαλιά ο Μπέλτσιος και το 2-2. Στο 80’ ωραίο σουτ από τον Μπέη, με τις γροθιές έδιωξε ο Μαγαζιώτης.

Αστραπή Ν. Πολιτείας (Νίκος Γκαλίτσιος): Μαγαζιώτης, Λιούσκας, Μούτσιος, Παραφέστας, Παπαμάνος, Μπατζέλας, Μολάς, Γκιουρσάνης (87’ Σγουραλής), Ντονούδης (70’ Τάτσιος), Αρσένης (85’ Τσούπρος), Μπέλτσιος.

Αμπελωνιακός (Βασίλης Νάρης): Χατζηγιάννης, Μαυρίδης, Τζιαρτζιάνης, Κωτούλας, Γκόλτσιος, Γρηγορίου, Ψύρρας (70’ Βούκιας), Τσετεροκλής, Γωγάκος (80’ Χατζούλης), Μπέης, Πρικάκης.

Διαιτητική τριπλέτα: Γκάγκας, Αναστασίου, Δεληγιάννη.