Βαθμολογία

Πρεμιέρα του ΝΟΛ στην Α2 ανδρών πόλο

Η επίσημη πρεμιέρα της αντρικής αμάδας υδατοσφαίρισης του Ν.Ο.Λ. στην Α2 κατηγορία θα γίνει την Κυριακή 20 Μαρτίου στις 17:00μ.μ.στο κλειστό κολυμβητήριο ΕΑΚ Λάρισας, με την ανδρική ομάδα πόλο του Ν.Ο. Λάρισας να ρίχνεται στην μάχη της Α2 ανδρών υδατοσφαίρισης από τον δεύτερο όμιλο, έχοντας να αντιμετωπίσει στον πρώτο αγώνα την ομάδα της Χαλκίδας σε ένα παιχνίδι εντός έδρας.

Το έργο του Ν.Ο.Λ. είναι εξ’ αρχής δύσκολο μιας και η Χαλκίδα ενισχύθηκε σημαντικά με έμπειρους παίκτες και έχει στόχο την επάνοδο της στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού πόλο μετά από πολλά χρόνια.
Ενώ στην αντίπερα όχθη και έπειτα από την άνοδο της τελευταίας στιγμής στην Α2 Εθνικής κατηγορίας, λόγω αδυναμίας συμμετοχής του Νηρέα Λαμίας η ομάδα του ΝΟΛ μοναδικός εκπρόσωπος της Θεσσαλίας στην απαιτητική αυτή κατηγορία, θέλει να δώσει των καλύτερό της εαυτό βασιζόμενη στις δυνάμεις της, αφού απαρτίζεται σχεδόν αποκλειστικά από γηγενείς αθλητές - παιδιά του ΝΟΛ, στοχεύοντας στην υπέρβαση της παραμονής στην κατηγορία.

Επιστρέφοντας μετά από 4 χρόνια στην Α2 η αντρική ομάδα του Ν.Ο.Λ. θα αγωνισθεί υπό την καθοδήγηση του προπονητή της και παλαιού παίχτη του Ν.Ο.Λ. Κώστα Ζουμπουλιά, στη διάθεση του οποίου είναι και οι 18 παίκτες της ομάδας σε αθλητική ετοιμότητα και χωρίς τραυματισμούς: Ευαγγελός, Μπεζηλιώτης, Δανιήλ, Οικονόμου, Χριστοφής, Γκρεμήλας, Μερκουριάδης, Αλεξανδρής, Θεοδωρόπουλος, Ζακυνθινός, Ντόσας, Σαλιαμπούκος, Ζμπήτας, Στεργίου, Πατούνας, Κόρακας, Λευθέρης, Βαλαής.

Το Δ.Σ. του συλλόγου προσδοκά στην στήριξη των φιλάθλων της πόλης έτσι ώστε να αγκαλιάσουν την φετινή δύσκολη προσπάθεια της ομάδας και καλεί τους συμπολίτες μας να στηρίξουν με την παρουσία τους τις προσπάθειες των αθλητών και των ομάδων μας.