Βαθμολογία

Αβραντίνης: «Θα πληρωθείτε από εβδομάδα»

Επανήλθαν στις προπονήσεις την Πέμπτη (17/3) οι ποδοσφαιριστές της Καλλιθέας, έπειτα από την αποχή της προηγούμενης μέρας. Οι αρχηγοί της ομάδας ζήτησαν και έλαβαν ενώπιον όλων των συμπαικτών τους τις απαιτούμενες διαβεβαιώσεις από τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ, αναφορικά με το ζήτημα των οφειλομένων. Η συζήτηση έγινε στα αποδυτήρια σε καλό κλίμα και όπως είπε χαρακτηριστικά ο Αβραντίνης: «Θα πληρωθείτε από εβδομάδα».

Παράλληλα, ο ισχυρός άνδρας της Καλλιθέας δεσμεύθηκε ότι θα δώσει πριμ αν η ομάδα νικήσει την Κυριακή (20/3, 15:00) τον Αχαρναϊκό και ακόμα μεγαλύτερο πριμ αν πράξει αναλόγως την επόμενη εβδομάδα, στο επόμενο εντός με τη Λαμία (σ.σ. περίπου 10.000 ευρώ το ποσό).

Έπειτα από τη συζήτηση, οι παίκτες του Λουκά Καραδήμου έκαναν ζέσταμα, τεχνική με την μπάλα, ασκήσεις κατοχής, λίγα τελειώματα και έπαιξαν «διπλό». Η προετοιμασία για το ματς με τον Αχαρναϊκό συνεχίστηκε χωρίς κανένα απρόοπτο και την Παρασκευή (18/3) οι ποδοσφαιριστές θα προπονηθούν εκ νέου στο βοηθητικό της Βάρης στις 11:00.