Βαθμολογία

Φουρτούνες στην Ελευσίνα…

Η περίφημη καταγγελία της Παναχαϊκής ότι επιχειρήθηκε να δωροδοκηθεί ο Γιώργος Λαμπρόπουλος από ανθρώπους του Πανελευσινιακού παίρνει εν τέλει το δρόμο της διερεύνηση της.

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας προχώρησε σε δίωξη κατά της ομάδας της Ελευσίνας, αλλά και των Φούκου Δημόπουλου και Κώστα Γκαλούφα ως φυσικά πρόσωπα, καθώς εμπλέκονται στην υπόθεση! Έτσι με βάση τους κανονισμούς ο Πανελευσινιακός (τουλάχιστον θεωρητικά) αν αποδειχθεί ότι έχει υπαιτιότητα κινδυνεύει ακόμα και με υποβιβασμό, αφαίρεση έξι βαθμών (για την επόμενη σεζόν) και πρόστιμο μέχρι 300.000 ευρώ, ενώ οι παράγοντες με δεκαετή απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο!

Η σχετική ενημέρωση της ΕΠΟ την Πέμπτη (17/3) για τις διώξεις αναφέρει τα ακόλουθα: «Σας ενημερώνουμε ότι ο κ. Στέφανος Μπαξεβάνης άσκησε πειθαρχικές διώξεις κατά:

- της ΠΑΕ Ζάκυνθος, του Σπύρου Λειβαδιώτη, β’ διερμηνέα της ΠΑΕ Ζάκυνθος και του Ιωάννη Γεωργιάδη, α’ φροντιστή της ΠΑΕ Ζάκυνθος για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 11 παρ. 1, 2 και 3 και 10 παρ. 1 β’, 34, 35 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

- της ΠΑΕ Παναλευσινιακός, του Φούκου Δημόπουλου, προέδρου της ΠΑΕ Παναλευσινιακός και του Κωνσταντίνου Γκαλούφα, αξιωματούχου της ΠΑΕ Παναλευσινιακός για αδικήματα που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς στις διατάξεις των άρθρων 18, 34, 35 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ».