Βαθμολογία

Σκέντζος: «Να συνεχίσουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο»

Με το επιβλητικό 5-1 κέρδισε ο Άρης την Κοζάνη και ο Ανδρέας Σκέντζος ήταν ιδιαίτερα ευχαριστημένος μετά το τέλος του αγώνα. Ο βοηθός του Νίκου Αναστόπουλου, λοιπόν, κάλεσε τους παίκτες των «κίτρινων» να δείξουν την ίδια εικόνα και στα εναπομείναντα ματς μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ απένειμε τα εύσημα στους φιλοξενούμενους για το γεγονός ότι δεν κλείστηκαν στην άμυνά τους.

«Ξεκινήσαμε πολύ καλά στο πρώτο δεκάλεπτο. Προηγηθήκαμε με δύο ωραία γκολ, στη συνέχεια όμως δεν ήμασταν τόσο καλοί και ο αντίπαλος μείωσε. Παρ' όλα αυτά, βρήκαμε άλλες δύο φορές δίχτυα. Στην επανάληψη κάναμε μία διαχείριση του παιχνιδιού. Εδώ θέλω να πω συγχαρητήρια στον αντίπαλο, γιατί ήρθε να παίξει ποδόσφαιρο και όχι να κλειστεί. Ήταν ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Σε αυτό βοήθησε και ο αντίπαλος, που ήρθε να παίξει ποδόσφαιρο και όχι να κλειστεί.

Στόχος είναι η ομάδα να παίζει καλό ποδόσφαιρο. Αυτό που θέλει και ο κόσμος δηλαδή. Η παρουσία των παιδιών ήταν εξαιρετική. Αυτή την εικόνα να τη συνεχίσουμε και στα υπόλοιπα παιχνίδια», ανέφερε ο Σκέντζος.

Από την πλευρά των παικτών, ο Αντώνης Καπνίδης δήλωσε αρχικά για το χατ τρικ που πέτυχε: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Στόχος είναι όμως οι επόμενες εμφανίσεις, γιατί δεν πρέπει να μένουμε στο παρελθόν». Από εκεί και πέρα, είπε:

Για την επιλογή του Αναστόπουλου να εκτελέσει αυτός και τα δύο πέναλτι: «Ο προπονητής θα αποφασίσει. Ήταν εντολή να εκτελέσω εγώ τα πέναλτι. Ελπίζω η συνέχεια να είναι ανάλογη».

Για το γεγονός ότι και οι ίδιοι οι συμπαίκτες του ήθελαν να εκτελέσει αυτός τα πέναλτι: «Χαίρομαι που υπάρχει εμπιστοσύνη από τους συμπαίκτες μου. Υπήρχε και η εντολή στα αποδυτήρια. Δεν θα μπορούσα να καταφέρω όμως χωρίς αυτούς».

Για την εικόνα του Άρη και τον κόσμο: «Σίγουρα ο κόσμος είναι αρκετά δυσαρεστημένος με την κατάσταση στην ομάδα τα τελευταία δύο χρόνια. Κάνουμε ό,τι μπορούμε. Χαιρόμαστε όταν χαίρεται και ο κόσμος. Ευελπιστούμε σε μεγαλύτερη παρουσία του κόσμου στα επόμενα ματς, για να τον ευχαριστήσουμε».