Βαθμολογία

Μαντζανάς: «Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε Κυριακή»

Ο Παναγιώτης Μαντζανάς είναι ο πρόεδρος του Απόλλωνα Λάρισας, η «ψυχή» της ομάδας.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗ ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ

Ο σύλλογος επί ημερών του έχει διαρκεί ανοδική πορεία, κατέκτησε φέτος το Κύπελλο της ΕΠΣΛ, προχωρά στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος και είναι πολύ κοντά στο να κατακτήσει και το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ, όπου στη συνέχεια θα δώσει τους αγώνες μπαράζ για άνοδο στη Γ’ Εθνική. Στο πλαίσιο του αγώνα με τον Οπούντιο Μαρτίνου, ο πρόεδρος της ομάδας μίλησε στο athleticlarissa.gr.

-Πείτε μας δύο λόγια για όλη αυτή την προσπάθεια που κάνετε φέτος ως πρόεδρος του Απόλλωνα

«Γίνεται μία προσπάθεια πολύ μεγάλη για να ανεβάσουν την ομάδα στο επίπεδο που της αρμόζει και στην επόμενη κατηγορία. Τίποτα δεν είναι εύκολο, χρειάζεται πολύ μεγάλος αγώνας από παίκτες και προπονητικό τιμ για την επίτευξη του στόχου».

-Η ομάδα ξεκίνησε με ένα πολύ καλό ρόστερ και στη συνέχεια κατάφερε να πρωταγωνιστεί. Τι «μαγικό» συμβαίνει εδώ;

«Το ρόστερ επιλέχθηκε από το προπονητικό τιμ. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους μας βοήθησαν, ο καθένας από την πλευρά του για να φθάσουμε μέχρι εδώ».

-Η ομάδα του Απόλλωνα όμως συνεχίζει να προχωρά και μέσα από τον θεσμό του Κυπέλλου, πείτε μας δύο λόγια και γι’ αυτό το στόχο;

«Ο στόχος μας είναι ένας. Να κερδίζουμε κάθε Κυριακή, είτε αυτό λέγεται Κύπελλο ή Πρωτάθλημα».

-Μέσα στο μυαλό σας έχετε σκεφτεί και την επόμενη μέρα που θα είναι η άνοδος της ομάδας στη Γ’ Εθνική…

«Δεν έχω σκεφτεί την επόμενη μέρα, μόνο το επόμενο παιχνίδι, αυτό θα το σκεφτούμε όταν πρέπει και έρθει η κατάλληλη στιγμή».

-Με το θέμα του γηπέδου τι εξέλιξη υπάρχει;

«Το γήπεδο θα είναι έτοιμο στο τέλος Μαΐου και θα ξεκινήσει να λειτουργεί τον Σεπτέμβριο με την έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιάς».

-Τι έχετε να πείτε στους φιλάθλους που ακολουθούν και αγαπούν την ομάδα;

«Η προσπάθεια που γίνεται είναι δύσκολη και μεγάλη, τους ευχαριστούμε πολύ που μας στηρίζουν και θέλουμε να τους έχουμε όλους στο πλευρό μας».

-Η ομάδα στέφθηκε Κυπελλούχος, κατακτώντας και το πρωτάθλημα θα έχει δύο αποσκευές στις βαλίτσες της. Παίρνοντας και το εισιτήριο για τη Γ’ Εθνική θα βάλει το κερασάκι στην τούρτα! Πόσο υπερήφανο και χαρούμενο σας κάνει αυτό;

«Όταν γίνεται μια τόσο μεγάλη προσπάθεια ο καθένας είναι χαρούμενος και υπερήφανος όταν συμβούν όλα αυτά γιατί είναι η ανταπόδοση όλων των κόπων των παικτών, καθώς και του προπονητικού τιμ γιατί έχει επιτευχθεί ο στόχος με απόλυτη επιτυχία».