Βαθμολογία

Νέα πρόκριση για τον Απόλλωνα Λάρισας!

Κέρδισε στο Αλκαζάρ τον Οπούντιο Μαρτίνου (1-0)

Την Τετάρτη (16/3) ο Απόλλων Λάρισας υποδέχθηκε στο στάδιο Αλκαζάρ τον Οπούντιο Μαρτίνου για την 2η αγωνιστική του 4ου ομίλου του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Αλκαζάρ: Βάσω Γκατζούλη

Το συγκρότημα της Φιλιππούπολης κατάφερε να κερδίσει με σκορ 1-0 και να προκριθεί στην επόμενη φάση του θεσμού. Το παιχνίδι έγινε παρουσία περίπου 200 ατόμων με το κρύο να είναι τσουχτερό.

Ο Απόλλωνας μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και έτσι πολύ νωρίς στο 8’ κατάφερε να μπει μπροστά στο σκορ όταν ο Κυριάκος εκτέλεσε το κόρνερ και ο Χατζής την κεφαλιά για το 1-0.

Το πρώτο ημίχρονο ανήκε αποκλειστικά στους γηπεδούχους αφού κυριαρχούσαν στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς να υπάρχει η μεγάλη φάση το παιχνίδι κρίθηκε στη δύναμη.

Στην επανάληψη ο Απόλλωνας είχε δύο καλές στιγμές που θα μπορούσε να είχε διπλασιάσει τα τέρματά του, όταν εκτέλεσε στο 55’ φάουλ ο Κυριάκος και ο Παλάσκας την τελευταία στιγμή δεν κατάφερε να πάρει την κεφαλιά.

Στο επόμενο λεπτό ο Χατζής πέρασε την άμυνα, έσπασε στον Παλάσκα αυτός έκανε όμορφη κάθετη πάσα στον Κυριάκο που κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Από εκεί και πέρα ανέβασαν στροφές οι φιλοξενούμενοι. Στο 60’ καλή εκτέλεση φάουλ από τον Καντού η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία.

Η μεγαλύτερη στιγμή για τους φιλοξενούμενους ήταν στο 80’ όταν ο Γκριτζάπης πήρε την κεφαλιά από πολύ κοντά έκανε όμως εκπληκτική απόκρουση ο Κουρδής σε κόρνερ.

Απόλλων Λάρισας (Μιχάλης Ζιώγας): Κουρδής Τ., Αντωνόπουλος (52’ Μπόντε), Κολιός, Γεωργούλης, Λιλολάρι, Σκούπρας, Κουρδής Γ., Κούρο, Χατζής, Παλάσκας, Κυριάκος (75’ Γιαννακόπουλος).

Οπούντιος Μαρτίνου (Μάκης Ζαχαρόπουλος): Καρανάσιος, Κουτσούμπας, Κωτσαλάς, Σπυριδάκης, Τσέλος, Δέλες, Κακάβας (68’ Δημητρέλης), Πέπας (70’ Νικολόπουλος), Θαναϊλάκης, Καντού, Ραπάϊ (60’ Γκριτζάπης).

Διαιτητική τριπλέτα: Μάνασης Κ., Μάνασης Μ., Σταφύλας (Τρικάλων).