Βαθμολογία

Βενγκέρ: «Δεν χρειάζονται κομπιουτεράκια»

Τα πράγματα είναι απλά. Από τη μία, μόνο επίθεση και από την άλλη, στοπ στους... μάγους της Μπαρτσελόνα. Αυτό δήλωσε ο Αρσέν Βενγκέρ που ανέφερε πως δεν χρειάζονται μαθηματικά για να έρθει η πρόκριση υπέρ της Άρσεναλ στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Η αμυντική μας λειτουργία πρέπει να είναι πολύ καλή για να σταματήσουμε τους μάγους της Μπαρτσελόνα. Η προσέγγισή μας δεν ήταν κακή στο πρώτο παιχνίδι, αλλά χάσαμε την ισορροπία μας και το πληρώσαμε. Έχουμε κερδίσει τους πάντες στην Ευρώπη, αλλά εδώ δεν τα έχουμε καταφέρει.

Είμαστε σε μια φάση που δεν χρειάζεται να βγάλουμε κομπιουτεράκια. Πρέπει να επιτεθούμε και να σκοράρουμε. Έχουμε περάσει μια πολύ απογοητευτική φάση και είναι σημαντικό να παραμείνουμε ψύχραιμοι και δυνατοί. Οι παίκτες μου είναι ενωμένοι και θέλουν να κάνουν μια δυνατή εμφάνιση απέναντι σε μια Μπαρτσελόνα, η οποία έχει παίκτες σαν τον Αντρές Ινιέστα, έναν από τους καλύτερους που έχει παράξει ποτέ» σχολίασε ενώ επιβεβαίωσε πως: «Ο Λοράν Κοσιελνί έχει επιστρέψει και θα είναι στην αποστολή αντί του Κάλουμ Τσέιμπερς».