Βαθμολογία

«Ο Εζίλ μπορεί να κάνει απίστευτα πράγματα»

Τον θαυμασμό του για τον Μεσούτ Εζίλ εξέφρασε ο συμπαίκτης του στην εθνική Γερμανίας, Μαρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν, λέγοντας πως όπως και ο Λιονέλ Μέσι, μπορεί να κάνει απίστευτα πράγματα στο χορτάρι.

«Ως ποδοσφαιριστής ο Εζίλ είναι κάποιος που μπορεί να κάνει απίστευτα πράγματα, όπως ακριβώς ο Μέσι. Είναι εντυπωσιακός και πρέπει να είμαστε σε επαγρύπνηση για να μην μας κάνει κακό. Έχω παίξει μαζί του δύο ή τρεις φορές και για μένα είναι ένα σημαντικό στέλεχος για την εθνική Γερμανίας. Μπορεί να κάνει απίστευτα πράγματα.

Όλοι ξέρουν ότι ο Μέσι είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Η παρουσία του στο χορτάρι τα λέει όλα. Κάνει πράγματα που κανείς δεν ξέρει. Είναι σπουδαίο για εμάς και όλοι θέλουμε να κάνουμε τα πάντα για τον βοηθήσουμε. Είναι ένας από τους καλύτερους στα φάουλ, σουτάρει από παντού και ποτέ δεν μπορείς να περιμένεις τι θα κάνει. Συν τοις άλλοις, η συμπεριφορά του είναι υπέροχη» ανέφερε πριν τον επαναληπτικό ανάμεσα σε Άρσεναλ και Μπαρτσελόνα για τους δύο παίκτες και προσέθεσε για το ματς:

«Η Άρσεναλ είναι μια ομάδα ικανή για το come back και παραμένει μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Πρέπει να παίξουμε όπως ξέρουμε, χωρίς να φοβόμαστε. Πρέπει να πάμε στα προημιτελικά κερδίζοντας. Ο Αλέξις Σάντσες είναι επίσης ένας ποιοτικός παίκτης και βασιζόμενοι και σε αυτόν θα προσπαθήσουν να μας χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις. Είναι καλοί σε αυτό. Θα είναι ένας δύσκολος αγώνας.

Στο πρώτο παιχνίδι είχαμε αρκετές ευκαιρίες να σκοράρουμε περισσότερο, αλλά δεν έχει και πολλή σημασία. Θέλουμε να κάνουμε το ίδιο ξανά. Χρειάζεται να κρατήσουμε την κατοχή και τις θέσεις μας».