Βαθμολογία

«Έχει περιθώρια βελτίωσης ο Φιρμίνο»

Στην παραδοχή ότι δεν ήξερε πολλά για τον Ρομπέρτο Φιρμίνο πριν μεταγραφεί στη Λίβερπουλ, προχώρησε ο Τζόρνταν Χέντερσον, ο οποίος ωστόσο εκτιμά ότι ο Βραζιλιάνος έχει όλα τα φόντα για να γίνει ακόμα καλύτερος. Αισιόδοξος για το μέλλον του Ρομπέρτο Φιρμίνο στη Λίβερπουλ είναι ο Τζόρνταν Χέντερσον.

Ο αρχηγός των «κόκκινων» παραδέχθηκε ότι τον είχε παρακολουθήσει ελάχιστα στη Χόφενχαϊμ όπου και αγωνιζόταν πριν πάρει το δρόμο για το «Άνφιλντ», υπογραμμίζοντας πως ήδη είναι εντυπωσιακός, παρά το μικρό χρονικό διάστημα που είναι στην ομάδα.

«Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, τον είχα δει πολύ λίγο πριν έρθει εδώ. Φυσικά, χρειάζεται κάποιον χρόνο για να προσαρμοστεί, αλλά είναι εξαιρετικός για εμάς, ειδικά τους τελευταίους μήνες

Είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης, με μεγάλη ικανότητα, που δουλεύει πολύ σκληρά για την ομάδα. Προσφέρει γκολ και νομίζω ότι είναι πιο στιβαρός απ' ό, τι οι άνθρωποι καταλαβαίνουν. Είναι αρκετά νευρικός Είναι στο χέρι του να συνεχίσει να μεγαλώνει και να γίνεται ακόμα καλύτερος».