Βαθμολογία

Λουίς Ενρίκε: «Στόχος μας η νίκη και το τρεμπλ»

Δεν επαναπαύεται στο υπέρ της 2-0 από το πρώτο ματς του Λονδίνου η Μπαρτσελόνα, η οποία σύμφωνα με τον Λουίς Ενρίκε έχει ως στόχο τη νίκη κόντρα στην Άρσεναλ και στο δεύτερο μεταξύ τους ματς για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. «Θέλουμε να επαναλάβουμε ότι πετύχαμε και πέρυσι» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ισπανός τεχνικός για τους στόχους της φετινής σεζόν.

«Στο πρώτο ματς στο Λονδίνο καταφέραμε να ξεπεράσουμε όλες τις δυσκολίες που μας δημιούργησε η Άρσεναλ και το ίδιο πρέπει να κάνουμε και στο αυριανό ματς.

Το 2-0 του πρώτου αγώνα σίγουρα έχει αλλάξει τα δεδομένα, όμως ο στόχος μας παραμένει η νίκη. Θέλουμε να επαναλάβουμε ότι καταφέραμε και πέρυσι (το τρεμπλ), αλλά θα πρέπει να παραμείνουμε ταπεινοί γι’ αυτό» δήλωσε ο Λουίς Ενρίκε ο οποίος στη συνέχεια μίλησε και για την επιστροφή του Αλέξις Σάντσες στο «Καμπ Νου».

«Ο Αλέξις είναι ένας παίκτης-κλειδί και σίγουρα η επιστροφή του στο Καμπ Νου σίγουρα θα αποτελέσει κίνητρο για τον ίδιο…» ήταν το σχόλιό του για τον πρώην άσο της Μπαρτσελόνα.