Βαθμολογία

Ρούνεϊ: «Ελπίζω να μην αργήσω περισσότερο...»

Ήρεμος παραμένει ο Γουέιν Ρούνεϊ για την κατάσταση του ποδιού του και για την επιστροφή του στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δηλώνοντας πως σίγουρα θα χρειαστεί να περάσει και η διακοπή του Μαρτίου για να επανέλθει...  

Ο αρχηγός των «κόκκινων διαβόλων» έχει κλείσει έναν μήνα στα πιτς και παρά το γεγονός πως ακόμα δεν έχει οριστεί ημερομηνία επιστροφής του στα πλάνα του Φαν Χάαλ, ευελπιστεί πως από τις αρχές Απριλίου θα μπορεί πλέον να φορτσάρει.

Φυσικά, ευχήθηκε να μην έχει ... χαθεί και η Ευρώπη, με τη Γιουνάιτεντ να καλείται ν' ανατρέψει το εις βάρος της 2-0 από τη Λίβερπουλ στον επαναληπτικό των «16» του Γιουρόπα Λιγκ.

«Μακάρι όταν επιστρέψω να έχουμε ακόμα παιχνίδια για το Γιουρόπα Λιγκ και το Κύπελλο και μαζί με τα φιλικά της εθνικής ομάδας, δεν νομίζω ότι θα έχω πρόβλημα να βρω ρυθμό... Όλα πηγαίνουν βάσει προγραμματισμού και ελπίζω να μην υπάρξει κάποια καθυστέρηση...

Δεν ξέρω ακριβώς πότε θα είμαι έτοιμος, ίσως μετά τη διακοπή του Μαρτίου. Θα χάσω αυτά τα ματς της εθνικής ομάδας στα τέλη του μήνα, αλλά δεν θα αργήσω να ξαναπαίξω πολύ... Είμαστε πολύ προσεκτικοί και όλα πηγαίνουν καλά. Θα ήταν μεγάλο ρίσκο αν προσπαθούσαμε να πιεστώ και να παίξω από τώρα. Μπορεί να γίνει μεγαλύτερη ζημιά...» είπε ο Ρούνεϊ.