Βαθμολογία

Πελεγκρίνι: «Και πρόκριση και πρωτάθλημα...»

Τις πιθανότητες για επιτυχία, τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο Τσάμπιονς Λιγκ, θέλει να εξαντλήσει ο Μανουέλ Πελεγκρίνι στη Μάντσεστερ Σίτι! «Να παίξουμε σαν να είναι 0-0» είπε για τη ρεβάνς της Τρίτης με τη Ντιναμό Κιέβου, «ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει» τόνισε για την Πρέμιερ.

«Δεν πρέπει να σκεφτεί κανείς ότι έχουμε περάσει... Θα πούμε ότι είναι 0-0 και θα παίξουμε όπως ξέρουμε για να προκριθούμε με νίκη. Σκεφτόμαστε πρώτα αυτό και μετά το ντέρμπι της Κυριακής. Δεν διαλέγουμε διοργανώσεις, διεκδικούμε και στις δύο ό,τι μπορούμε» είπε ο Χιλιανός για τον επαναληπτικό με τους Ρώσους, έχοντας τονίσει και στους παίκτες του ότι το υπέρ τους 3-1 από το πρώτο ματς δεν σημαίνει ακόμα τίποτα πριν από το 90λεπτο του «Etihad»...

Για την κατάσταση στην Πρέμιερ Λιγκ, ανέφερε:  Πρέπει να τερματίσουμε όσο το δυνατόν πιο κοντά στην κορυφή και με 27 βαθμούς να διακυβεύονται μέχρι το φινάλε, ουδείς ξέρει τι μπορεί να συμβεί... Αυτό που έχω να πω είναι ότι πριν έρθω εγώ στη Σίτι η ομάδα δεν είχε περάσει στους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ και τώρα έχουμε βρεθεί δύο φορές εκεί... Για εμένα, είναι το ίδιο είτε ξέρω ότι θα φύγω από την ομάδα, είτε όχι. Θέλω το καλύτερο και θα συνεχίσω να δουλεύω γι' αυτό».