Βαθμολογία

Φήμες για παίκτης-προπονητής στην Μπρόντμπι ο Τέρι!

Την ώρα που η Τσέλσι δεν έχει μπει στον... κόπο να ανανεώσει το συμβόλαιο του Τζον Τέρι, πληροφορίες από την Αγγλία αναφέρουν ότι ο Άγγλος είναι πολύ πιθανό να αναλάβει ρόλο παίκτη-προπονητή στη δανέζικη Μπρόντμπι!

Μέχρι το τέλος της σεζόν, είναι δεδομένο ότι θα «παιχτούν» πολλά... σενάρια σχετικά με το μέλλον του Τζον Τέρι. Ο Άγγλος έχει γνωστοποιήσει πως οι «μπλε» δεν αναμένεται να προχωρήσουν στην μονοετή επέκταση του συμβολαίου του, με τη «Mirror» να δίνει μία νέα εκδοχή στον επόμενο σταθμό της καριέρας του 35χρονου.

Ο έμπειρος αμυντικός λοιπόν φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στη Μπρόντμπι, έχοντας ρόλο παίκτη-προπονητή. Ο ιδιοκτήτης του δανέζικου συλλόγου, Ζαν Μπεκ Άντερσεν, έχει φιλικές σχέσεις με τον Τέρι και είναι πρόθυμος να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να τον φέρει στο Μπροντμπιβέστερ.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως ο αρχηγός της Τσέλσι ακολούθησε πριν μερικές μέρες την επίσημη σελίδα της Μπρόντμπι στο instagram, ενισχύοντας έτσι το ρεπορτάζ της «Mirror».