Βαθμολογία

Κέιν: «Έτσι θα γίνω top επιθετικός»!

Θέλει ακόμη δουλειά και το ξέρει καλά! Ο Χάρι Κέιν ανέλυσε τις… κινήσεις που πρέπει να κάνει ώστε να βελτιωθεί παικτικά και να φτάσει- έπειτα από χρόνια- στο υψηλότερο επίπεδο!  

Ο επιθετικός της Τότεναμ αναφέρθηκε στο δύσκολο ξεκίνημά του, στις διαφορές που είδε σε σχέση με πέρυσι, αλλά και στις αλλαγές που πρέπει να κάνει στο παιχνίδι του ώστε να ανέβει Level!

«Έγινε πολύ κουβέντα στην αρχή της σεζόν (σ.σ. με τη δυσκολία του στο σκοράρισμα), όμως οι κορυφαίοι παίκτες πάντα βρίσκουν τρόπο να ανταπεξέρχονται από τις δυσκολίες και να σημειώνουν οι 20 ή 30 γκολ τη σεζόν. Θέλω να γίνω ένας τοπ επιθετικός. Για να τα καταφέρω, πρέπει να βρω νέους τρόπους να σκοράρω, διότι μετά την περσινή μου χρονιά, οι αντίπαλοι με αντιμετωπίζουν διαφορετικά», είπε ο Άγγλος διεθνής και πρόσθεσε:

«Πλέον οι αμυντικοί με μαρκάρουν πιο στενά. Όταν επιχειρήσω ένα σουτ, θα υπάρξουν δύο ή τρεις άνθρωποι που θα προσπαθούν να με κόψουν. Αυτή είναι μία από τις διαφορές που εντόπισα φέτος. Εάν θες να γίνεις μεγάλος σκόρερ στην Πρέμιερ Λιγκ θα πρέπει συνεχώς να βρίσκεις λύσεις για να αντιμετωπίζεις τέτοιου είδους καταστάσεις».