Βαθμολογία

Εθελοντική αιμοδοσία στη Λάρισα

Αιμοδοσία για όσους Λαρισαίους και Λαρισαίες θέλουν να προσφέρουν διοργανώνεται στην πόλη την προσεχή Παρασκευή. Οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας σας προσκαλούν να λάβετε μέρος στην Εθελοντική Αιμοδοσία που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016. Η Κινητή Μονάδα Αιμοληψίας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας θα βρίσκεται στην Κεντρική Πλατεία από τις 10π.μ. ως τη 1μ.μ.

Η αιμοδοσία είναι πράξη αγάπης και προσφοράς προς τον συνάνθρωπό μας. Χαρίζοντας 5΄ λεπτά από τον προσωπικό μας χρόνο σώζουμε μια ζωή! Το αίμα ΔΕΝ μπορεί να παραχθεί στο εργαστήριο, δεν αποτελεί εμπορεύσιμο αγαθό κι αυτό κατοχυρώνεται με νόμο, μόνο ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ και διατίθεται δωρεάν σε όποιον το έχει ανάγκη. Γι’ αυτό το λόγο η εθελοντική αιμοδοσία είναι μια χειρονομία καλής θέλησης, αλληλεγγύης και αγάπης.

Σημείωση: Σας ενημερώνουμε, ότι όσοι αδυνατούν να συμμετάσχουν στην παραπάνω αιμοδοσία έχουν τη δυνατότητα, απευθυνόμενοι στη Μονάδα Αιμοδοσίας του «Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας», να δώσουν αίμα για την τράπεζα αίματος των «Εν.Πο.Λ.» όποτε οι ίδιοι ευκαιρήσουν.