Βαθμολογία

Πρόκριση για το ΝΟΛ

Στο κλειστό κολυμβητήριο Λάρισας (Ε.Α.Κ.Λ.) διεξήχθη την Παρασκευή 11/3/2016 η 1η προκριματική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Νεανίδων «2016» του ομίλου Λάρισας.

Απο την πρώτη φάση του πρωταθλήματος όπου συμμετείχαν τέσσερις όμιλοι και 16 ομάδες προκρίθηκε για τον 4ο όμιλο ο Ν.Ο.Λάρισας έπειτα απο το μοναδικό παιχνίδι που έγινε την Παρασκευή στις 20:30μ.μ. ανάμεσα στις δύο ομάδες του ομίλου Ν.Ο.Λάρισας και Ν.Ε.Λαμίας, καθώς η 3η ομάδα του ομίλου το Οξυγόνο Θεσσαλονίκης δεν κατέβηκε στους αγώνες.

Η ομάδα του Ν.Ο.Λ. απέδειξε την αθλητική της ανωτερότητα με την άνετη επικράτηση με 20 - 3 έναντι της Ν.Ε.Λ. κερδίζοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση στις 13-15-05/2016, ενώ η Ν.Ε.Λαμίας περιμένει την απόφαση της Κ.Ο.Ε. καθώς βάση της προκήρυξης προκρίνεται και η δεύτερη ομάδα του κάθε ομίλου, λόγω όμως της μη συμμετοχής της ομάδας Οξυγόνου Θεσσαλονίκης τα δεδομένα μπορεί να τροποποιηθούν.

Τα κορίτσια του Ν.Ο.Λ. υπό την καθοδήγηση του προπονητή τους Γιώργου Ευαγγελού, ξεκίνησαν δυνατά και παρά τα κάποια μικρά τους λάθη, προηγήθηκαν άνετα με 6-1 στο πρώτο 8 λεπτο του αγώνα, κρατώντας  τον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο  κατάφεραν να επικρατήσουν και πάλι με 13-2 δίνοντας έτσι στον προπονητή τους τη δυνατότητα να αρχίσει τις αλλαγές, βάζοντας στο παιχνίδι και τις μικρότερες ηλικιακά παίχτριες, οι οποίες αποκόμισαν σημαντικές εμπειρίες αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά  τη σωστή δουλειά που γίνεται στα τμήματα των υποδομών του Ν.Ο.Λ. και πως το μέλλον τους ανήκει. Το σκορ στο τρίτο 8λεπτο έκλεισε σε 17-2 και στο τέταρτο και τελευταίο 8 λεπτο που ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα με τις μικρές του Ν.Ο.Λ. να συγκροτούν μόνες τους την εφτάδα το παιχνίδι τελείωσε με το σκορ να διαμορφώνεται σε 20-3. Οι αθλήτριες που συμμετείχαν στο παιχνίδι και τα γκολ:

1. ΚΑΖΑΝΑ ΧΡΥΣΗ (ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ)

2. ΧΑΡΟΥΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

3. ΚΟΥΚΟΥ ΙΩΑΝΝΑ

4. ΧΑΣΙΩΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (5γκολ)

5. ΚΩΤΣΑΣΗ ΕΛΕΝΗ

6. ΙΩΑΚΕΙΜ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (3γκολ)

7. ΦΗΚΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

8. ΜΙΓΔΑΝΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ (6γκολ)

9. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΜΑΡΙΑ (3γκολ)

10. ΣΑΜΑΡΑ ΑΝΔΡΙΑΝΗ (1γκολ)

11. ΘΕΟΧΑΡΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (1γκολ)

12.ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ (1γκολ)

13.ΤΡΑΝΤΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ (ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ)

14. ΛΑΜΠΡΟΝΙΚΟΥ ΡΑΦΑΗΛΙΑ

15. ΒΥΡΛΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

16. ΤΣΙΑΡΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει τον προπονητή και τις αθλήτριες του συλλόγου για την πολύ καλή εμφάνισή της ομάδας και εύχεταικαλήπροετοιμασία και επιτυχίεςστις επόμενες φάσεις του πρωταθλήματος.