Βαθμολογία

Κάμπος: «Συνεχίζουμε αήττητοι»

Ο Πανσερραϊκός τα πηγαίνει εξαιρετικά από τη στιγμή που ο Πάουλο Κάμπος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία και ο Βραζιλιάνος προπονητής δεν κρύβει τη χαρά του. Με ανάρτησή του στο facebook, λοιπόν, ο τεχνικός των «λιονταριών» στάθηκε στο αήττητο σερί των 7 αγώνων που τρέχει η ομάδα του με εκείνον στον πάγκο, ενώ απένειμε τα εύσημα προς πάσα κατεύθυνση σχετικά με την ισοπαλία με την Κέρκυρα.

Αναλυτικά, όσα έγραψε ο Κάμπος: «Συγχαρητήρια σε όλους τους οπαδούς του Πανσερραϊκού, συγχαρητήρια στους παίκτες, τη διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο, γιατί κάναμε ένα φανταστικό παιχνίδι.

Μας έλειπε η τύχη, γι' αυτά τα δύο γκολ που δεχθήκαμε, από την Κέρκυρα. Η Κέρκυρα πρωτοπόρος του πρωταθλήματος έπαιζε με τον Πανσερραϊκό, πρωτοπόρο του δευτέρου γύρου. Ήταν ένα ματς πρωτοπόρων και πιστεύω ότι η Κέρκυρα ήταν πολύ τυχερή στα δύο γκολ που πέτυχε. Ο Πανσερραϊκός πάλεψε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και κατάφερε να ισοφαρίσει. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες, το τεχνικό επιτελείο, τους διοικούντες. Συγχαρητήρια σε όλους τους οπαδούς, γιατί ο Πανσερραϊκός παραμένει αήττητος. Είναι 7 ματς από τότε που έφθασα στις Σέρρες και η ομάδα συνεχίζει αήττητη, χωρίς να έχει χάσει ούτε ένα παιχνίδι»