Βαθμολογία

Παράπονα Καβακά για τη διαιτησία

Με το βαθμό της ισοπαλίας έφυγε ο Αχαρναϊκός από το κυριακάτικο (13/3) ματς του Ευόσμου με τον Αγροτικό Αστέρα και ο Τίμος Καβακάς δήλωσε πολύ ευχαριστημένος από την εμφάνιση των παικτών του.

Ο τεχνικός της ομάδας του Μενιδίου έκανε λόγο για νέο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, αλλά δεν παρέλειψε να εκφράσει έντονα παράπονα για τη διαιτησία του Θρακιώτη ρέφερι Κουμπαράκη.

«Συγχαρητήρια και στους 22 ποδοσφαιριστές που έπαιξαν υπό αυτές τις καιρικές συνθήκες και σε αυτό τον αγωνιστικό χώρο. Το ματς δεν μπορούσε να είναι καλύτερο από ό,τι έγινε. Είναι διαφορετικό να το βλέπουμε και διαφορετικό να παίζουν τα παιδιά. Η ομάδα μου είχε ένα στοιχείο που της έλειπε σε προηγούμενα ματς. Είχαμε τρομερή κατοχή, τελικές, αλλά όχι πάθος. Σήμερα βγάλαμε πάθος και είχαμε δύο κλασικές ευκαιρίες με τον Ταμπάκη και τον Παβίσεβιτς για να πάρουμε το ματς. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και θεωρώ ότι το αποτέλεσμα αυτό θα είναι ένα νέο ξεκίνημα για εμάς.

Τα δύο τρίποντα που πήραμε με τις ομάδες που αποχώρησαν μας έκαναν κακό. Είχαμε καλό ρυθμό μετά τον Παναιγιάλειο και μετά βγήκαμε εκτός ρυθμού, ενώ η τύχη μας γύρισε την πλάτη. Θέλαμε αποτέλεσμα οπωσδήποτε. Κοιτάμε τώρα το επόμενο ματς με την Καλλιθέα.

Αυτό που θα ήθελα να πω είναι ότι για τρίτο ματς έχουμε μία διαιτησία, που δεν ξέρω για ποιο λόγο, αλλά είναι σαν να παίζουμε 14 εναντίον 11. Πιθανόν να έχει και ο Αγροτικός Αστέρας παράπονα. Προσπαθούσε διαρκώς να μας βάλει στην εστία μας. Χωρίς λόγο και αιτία σφύριζε συνέχεια. Αντί να κρατήσει το ματς σε αθλητικά πλαίσια το έκανε χειρότερο.

Επειδή ζούμε με δικό μας τρόπο την πίεση, όταν βλέπουμε και αδικούνται οι παίκτες μας, είμαστε ήρωες που κρατάμε την ψυχραιμία μας σε τέτοιες αποφάσεις. Τα σπόρια τα έδινε στον Αγροτικό, όχι σε εμάς. Εμείς δεν τον αφήσαμε να κάνει το μεγάλο λάθος.

Εμείς το αποτέλεσμα αυτό το χρωστούσαμε στους εαυτούς μας. Δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένας βαθμός, γιατί σε προηγούμενα χάσαμε αδίκως. Ήμασταν πολύ καλοί και δεν το αξίζαμε, αλλά το ποδόσφαιρο δεν είναι δίκαιο», δήλωσε ο Καβακάς.