Βαθμολογία

Σίγουρος για την άνοδο ο Μαρτσάκης

Απογοητευμένοι είναι οι παίκτες του ΟΦΗ μετά την ισοπαλία με τον Ιάλυσο, καθώς έκαναν ένα από τα καλύτερα ματς τους στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά η νίκη δεν ήρθε και έτσι έχασαν έδαφος στη «μάχη» της ανόδου. Παρά την απώλεια των δύο βαθμών, πάντως, ο Στέφανος Μαρτσάκης εμφανίστηκε σίγουρος ότι στο τέλος της σεζόν ο στόχος θα επιτευχθεί.

«Δημιουργήσαμε ευκαιρίες με κάθε τρόπο. Χάσαμε πέναλτι, είχαμε δοκάρι, πολλές ευκαιρίες. Το αποτέλεσμα είναι άδικο και δεν μας απογοητεύει. Αντίθετα μας πεισμώνει. Ο αντίπαλος κλείστηκε πίσω και προσπάθησε να μας εκνευρίσει με τις καθυστερήσεις. Τον Μάιο θα είμαστε εμείς οι πρωταθλητές», είπε χαρακτηριστικά ο ακραίος επιθετικός των Κρητικών.

Την ίδια αισιοδοξία μοιράζεται και ο Μανώλης Φαζός, ο οποίος στάθηκε στην ατυχία της ομάδας του: «Δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Μπήκαμε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, χάσαμε πέναλτι και κάναμε πολλές φάσεις στην αντίπαλη εστία. Δυστυχώς η μπάλα δεν μας ήθελε. Οι πέντε βαθμοί δεν είναι πολλοί. Μπορούμε να φτάσουμε την πρώτη θέση. Σε κάθε παιχνίδι θα δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό και θα τα καταφέρουμε».