Βαθμολογία

Γνωστοποιεί το τέλος του από την εθνική ο Κόντε!

Βάσει πληροφοριών του «Rai Sport», ο Αντόνιο Κόντε αναμένεται μέσα στην ημέρα (14/3) να έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της ιταλικής ομοσπονδίας, Κάρλο Ταβέκιο, γνωστοποιώντας του την πρόθεσή του να αποτελέσει παρελθόν από το εθνικό συγκρότημα μετά το Euro της Γαλλίας! Το... τυπικό μέρος της αποχώρησής του από την εθνική Ιταλίας, αναμένεται να γίνει σήμερα, «ανοίγοντας» έτσι το δρόμο για την πρόσληψή του από την Τσέλσι.

Ο Αντόνιο Κόντε αναμένεται μέσα στην ημέρα να έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της ιταλικής ομοσπονδίας, Κάρλο Ταβέκιο, κάνοντας ξεκάθαρες τις προθέσεις του σχετικά με τον μέλλον του στον πάγκο της «σκουάντρα ατζούρα».

Όπως μεταδίδει το «Rai Sport», ο Ιταλός προπονητής απλά θα... ανακοινώσει την απόφασή του να μην επεκτείνει το τρέχων συμβόλαιό του με την ομοσπονδία, το οποίο λήγει μετά το τέλος του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του ερχόμενο καλοκαιριού στη Γαλλία.

Αυτό κάνει ξεκάθαρη την πρόθεση του πρώην τεχνικού τη Γιουβέντους να επιστρέψει σε συλλογικό επίπεδο, με τους «μπλε» του Λονδίνου να είναι οι κύριοι υποψήφιοι.