Βαθμολογία

Ήρεμος για το μέλλον του ο Ποκετίνο

Δεν υπάρχει βιασύνη από τον Μαουρίτσιο Ποκετίνο σχετικά με την ανανέωση της συνεργασίας του με την Τότεναμ, παρά τα δημοσιεύματα που θέλουν τα «σπιρούνια» να έχουν ήδη ανοίξει συζητήσεις με την πλευρά του Αργεντινού για το εν λόγω ζήτημα. Δευτερεύοντες είναι στο μυαλό του Μαουρίτσιο Ποκετίνο οι συζητήσεις για την επέκταση του συμβολαίου του με την Τότεναμ.

Μετά τα βρετανικά δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι η ομάδα έχει ήδη ξεκινήσει τις συζητήσεις με την πλευρά του για την ανανέωση της συνεργασίας τους, ο Αργεντινός φρόντισε να παρουσιαστεί ήρεμος, σημειώνοντας πως πρώτο μέλημα για εκείνον είναι ένα καλό «φίνις» με τα «σπιρούνια» τη φετινή σεζόν.

«Το μέλλον μου δεν είναι σημαντικό. Χρειάζεται να παλεύουμε κάθε μέρα και να φτάσουμε στο τέλος της σεζόν σε καλή κατάσταση. Ο σύλλογος και οι οπαδοί αξίζουν να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να συνεχίσεις να δουλεύεις σκληρά», δήλωσε πρωτίστως.

«Έχω τρία χρόνια ακόμα στο συμβόλαιό μου, επομένως δεν είναι ένα μεγάλο πρόβλημα. Το απολαμβάνω πολύ, είμαστε σε πολύ καλή θέση με την ομάδα και τους οπαδούς», προσέθεσε.