Βαθμολογία

Λουκάκου: «Δεν είχα να αποδείξω τίποτα…»

Ούτε εκδίκηση, ούτε απάντηση στην Τσέλσι, ούτε τίποτα! Ο Ρομέλου Λουκάκου δεν κρατά κακίες και εμφανίστηκε εντελώς αντίθετος με τα… περί εκδίκησης που γράφουν για εκείνον τα διεθνή Μέσα. Ο επιθετικός της Έβερτον απλώς έκανε τη δουλειά του, ασχέτως εάν απέδειξε ακόμη μία φορά πόσο λάθος ήταν η απόφαση της Τσέλσι να τον πουλήσει πέρσι!

«Νιώθω υπέροχα, είμαι πολύ χαρούμενος για την ομάδα και με εμένα, που έκανα αυτό που έπρεπε. Τώρα μας έμειναν 90 λεπτά για να φτάσουμε στον τελικό. Δείξαμε καλό χαρακτήρα μετά την πρόσφατη ήττα από τη Γουέστ Χαμ», τόνισε αρχικά ο νεαρός σέντερ φορ και συνέχισε εστιάζοντας στην εξαιρετική, χθεσινή του εμφάνιση:

«Το πρώτο γκολ νομίζω ότι ήταν το καλύτερο. Δεν ήξερα που πήγαινα και ξαφνικά είδα ότι βρισκόμουν μέσα στην περιοχή. Είδα τον Κέιχιλ και αποφάσισα να αλλάξω πόδι στη μπάλα γιατί δεν ήξερα που θα πήγαινε. Ήταν απλά ακόμη ένα γκολ και είμαι χαρούμενος για την ομάδα. Εάν θες να κατακτάς τρόπαια, θα πρέπει να νικάς τις μεγάλες ομάδες».

Συμφωνεί άραγε ο ίδιος με τη λέξη «εκδίκηση» που χρησιμοποιούν τα διεθνή Μέσα για τα δύο γκολ που σημείωσε ενάντια στην πρώην ομάδα του; «Δεν έχω να αποδείξω τίποτα στην Τσέλσι. Πήγα εκεί 18 ετών και έμαθα πως συμπεριφέρονται οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Θα της είμαι πάντα ευγνώμων».