Βαθμολογία

Ραντίνοβιτς: «Μεγάλο βήμα παραμονής στην κατηγορία»

Η Ζάκυνθος πήρε εμφατική νίκη με 4-0 επί της Παναχαϊκής το Σάββατο (12/3) και ο Βάνια Ραντίνοβιτς ήταν εμφανώς ικανοποιημένος μετά το τέλος του αγώνα. Ο Σέρβος τεχνικός έκανε λόγο για μεγάλο βήμα παραμονής, ενώ ήταν ιδιαίτερα ευχαριστημένος από τα τέσσερα γκολ που έβαλαν οι παίκτες του.

«Περίμενα 50 μέρες μια νίκη σαν τη σημερινή. Σαν προπονητής δεν μου αρέσουν καθόλου τα μικρά αποτελέσματα (0-0, 1-0, 2-0 κτλ), γιατί αυτό κατά τη γνώμη μου δεν είναι ποδόσφαιρο.Υπήρχε πολύς κόσμος που ήρθε σήμερα να μας δει και είχαμε αρκετές μεγάλες ευκαιρίες σε όλο το παιχνίδι.

Είναι μια δύσκολη κατηγορία. Δεν είναι εύκολο να κερδίζεις με τόσα γκολ αλλά όταν συμβαίνει είναι άκρως θετικό. Είμαστε νεανική ομάδα, οι παίκτες μας έχουν φιλοδοξίες και αυτό το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα θετικό για όλα τα παιδιά. Ήταν πολύ δύσκολο το παιχνίδι και ιδιαιτέρως το πρώτο μέρος. Ο αντίπαλος ήρθε εδώ και δεν είχε τίποτα να χάσει. Για εμάς αντιθέτως το τρίποντο ήταν ένα μεγάλο βήμα παραμονής στην κατηγορία. Είμαι ικανοποιημένος για το τρίποντο αλλά και τις πολλές ευκαιρίες και τα γκολ. Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε», ανέφερε ο Ραντίνοβιτς.

Παράλληλα, ο προπονητής της Ζακύνθου τόνισε ότι ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα στη μάχη για την παραμονή, λέγοντας σχετικά: «Είναι νωρίς ακόμη, υπάρχουν πολλά παιχνίδια μέχρι το τέλος. Πρέπει σαφώς να πάρουμε τα παιχνίδια στην έδρα μας και αν γίνεται να παίρνουμε ό,τι μπορούμε εκτός έδρας. Επαναλαμβάνω είναι πολύ δύσκολη κατηγορία η Φούτμπολ Λιγκ. Ο καθένας μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε».