Βαθμολογία

Άλλο ένα τρίποντο για τον Αχιλλέα

Το παιχνίδι ανάμεσα στον Αμπελωνιακό που παίζει τα τελευταία του χαρτιά και τον Αχιλλέα Φαρσάλων, έβγαλε νικητή τον φιλοξενούμενο Αχιλλέα με σκορ 1-3.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το ματς παρότι έγινε μέσα σε ένα βαρύ και βροχερό αγωνιστικό χώρο, ήταν καλό, δυνατό και από τις δύο πλευρές. Ο Αμπελωνιακός αγωνίστηκε με περίσσιο πάθος και δύναμη. Νωρίς δέχθηκε το γκολ στο 13’, από εκεί και πέρα προσπάθησε να πιέσει. Το ημίχρονο έλιξε με 0-1.

Στην επανάληψη, στο 53’ από λάθος της άμυνας δέχθηκε και το 0-2, το παιχνίδι είχε πολλές φάσεις, ο Αμπελώνας κατάφερε και μείωσε το σκορ στο 82’, όμως στην επόμενη φάση, από λάθος του τερματοφύλακα με αυτογκόλ έγινε το τελικό 1-3 και ο Αχιλλέας πήρε τη νίκη.

Στο 11’ καλό σουτ του Πρικάκη από πλάγια δεξιά η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 13’ ο Βούλγαρης πέρασε την άμυνα, έκανε το σουτ, απέκρουσε ασταθώς ο Βραζιτίκος και ο ίδιος παίκτης πήρε το ριμπάουντ και έκανε το 0-1.

Στο 18’ ύστερα από φάουλ του Νεμπεγλέρα, το σουτ έκανε ο Βούλγαρης την μπάλα σταμάτησε οριακά ο Τζιαρτζιάνης. Στο 42’ ο Τσετεροκλής έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε και βγήκε κόρνερ.

Στο 50’ ωραίο σουτ από τον Μαυρίδη, με τις γροθιές έδιωξε ο Γκικούδης, στην επαναφορά πήρε το ριμπάουντ ο Τσετεροκλής, το σουτ η μπάλα άουτ. Στο 51’ καλό σουτ από τον Βούλγαρη η μπάλα ελάχιστα άουτ. Στο 53’ ο Κουρούμαλος έκανε τη σέντρα ο Πλιάγκας το σουτ και το 0-2.

Στο 58’ καλό σουτ από τον Πρικάκη με τα πόδια έδιωξε ο Γκικούδης. Στο 61’ φάση διαρκείας για τον Αμπελωνιακό. Ο Τσετεροκλής εκτέλεσε το κόρνερ, την κεφαλιά πήρε ο Γκόλτσιος, με τις γροθιές έδιωξε ο Γκικούδης.

Στο 75’ τη σέντρα έκανε ο Γκόλτσιος, ο Γωγάκος σχεδόν μέσα στο τέρμα δεν μπόρεσε να πάρει τη κεφαλιά. Στο 82’ το κόρνερ εκτέλεσε ο Τσετεροκλής και ο Βούκιας έκανε το 1-2.

Στο 83’ ο Τζιαρτζιάνης γύρισε τη μπάλα και ο Βραζιτίκος την έστειλε καταλάθος στα δίχτυα και έκανε το 1-3. Στο 85’ ο Βούλγαρης έδωσε στο Μπένο, αυτός το σουτ ελάχιστα άουτ και στο 90’ το σουτ έκανε ο Τσετεροκλής, η μπάλα κόντραρε και βγήκε άουτ.

Αμπελωνιακός (Βασίλης Νάρης): Βραζιτίκος, Μαυρίδης, Φετάου (76’ Βούκιας), Κωτούλας, Γκόλτσιος, Γρηγορίου, Τζιαρτζιάνης, Χατζούλης (70’ Γωγάκος), Πρικάκης, Μπέης, Τσετιροκλής.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Τάκης Παραφέστας): Γκικούδης, Καραμπούζης, Κουρούμαλος (60’ Κακαζούκης), Τσανάκας, Οικονόμου, Νεμπεγλέρας, Πλιάγκας, Τλούπας (50’ Μεζίνι), Ζαγγανάς (56’ Μπένος), Βούλγαρης, Κομισόπουλος.

Διαιτητική τριπλέτα: Αγγελούλης, Μάνος, Νίκζας.