Βαθμολογία

Παλικάρι ο Δωτιέας!

Μία πολύ σημαντική νίκη σημείωσε το Σάββατο (12/3) ο Δωτιέας Αγιάς στην έδρα του. Συγκεκριμένα κατάφερε να πάρει το τρίποντο απέναντι στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και να βλέπει με καλύτερο μάτι την υπόθεση παραμονή στην κατηγορία (1-0).

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το παιχνίδι έγινε κάτω από άσχημες καιρικές συνθήκες σε ένα βαρύ γήπεδο και τον Δωτιέα να παίρνει δίκαια τη νίκη και μάλιστα αγωνίστηκε από το 56’ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ουζούνογλου με δεύτερη κίτρινη!

Ο Δωτιέας στο πρώτο ημίχρονο δεν κατάφερε να κάνει κάτι καλό αν και είχε κάποιες πολύ καλές ευκαιρίες απέναντι στην ομάδα της Κατερίνης. Στην επανάληψη όμως και μετά την αποβολή, έπαιξε πολύ καλύτερα, δημιούργησε αρκετές φάσεις, σημείωσε ένα γκολ με τον Πέδρο που είχε περάσει δύο λεπτά πριν ως αλλαγή και στο φινάλε πανηγύρισε μια δίκαιη νίκη.

Από την άλλη η Νεοκαισάρεια δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα και γενικά παρουσιάστηκε κατώτερη του αναμενόμενου. Στο 13’ φάουλ του Τσιρογιάννη, απέκρουσε ασταθώς ο κίπερ.

Στο 37’ σουτ του Μανίκα σε κόρνερ ο κίπερ. Στο 43’ φάουλ του Καραγιάννη, απέκρουσε ο κίπερ, στην επαναφορά έχασε μεγάλη ευκαιρία από κοντά ο Τσακάλι. Στο 44’ από κοντά ο Καραγιάννης δεν μπόρεσε να ανοίξει το σκορ.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 50’ σουτ του Τσιρογιάννη στα χέρια του τερματοφύλακα. Στο 56’ ο Ουζούνογλου με δεύτερη κίτρινη αποβάλλεται από το ματς και μένει με δέκα ο Δωτιέας.

Στο 65’ σέντρα ο Καραγιάννης, ο Λάϊος την πάσα με το κεφάλι στον Πέδρο και αυτός από κοντά το 1-0. Στο 79’ ο Καραγιάννης έχασε μεγάλη ευκαιρία για το δεύτερο γκολ από πλεονεκτική θέση. Στο 82’ σουτ του Πέδρο λίγο άουτ και στο 90’ σουτ του Λάϊου από πλάγια αριστερά ο κίπερ απέκρουσε.

Δωτιέας Αγιάς (Γιάννης Μάγγος): Μάλτζαρης, Λάϊος, Μανακούσιος, Τσακάλι, Σούλι, Ντακούλας, Ουζούνογλου, Γκουντρουμπής (79’ Κορλός), Τσιρογιάννης (64’ Πέδρο), Καραγιάννης, Τανάκα (58’ Κόκκας).

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Νίκος Θεοδοσιάδης): Βασιλειάδης, Λαζαρίδης, Δερμίδης, Τασίδης, Κατατζάογλου, Ζαχαράκης, Παναγιωτίδης (65’ Κωτσιαρίδης), Νάκας (75’ Κωστόπουλος), Δεμηρτζόγλου, Τσαγκαράκης (83’ Μιχαηλίδης), Μανίκας.

Διαιτητική τριπλέτα: Μιχαηλίδης (Βοιωτίας), Καραγιάννης, Καλύβας (Φθιώτιδας).