Βαθμολογία

«Δεν φεύγει από την Τσέλσι ο Αζάρ»!

Και του χρόνου στο «Στάμφορντ Μπριτζ»! Ο πατέρας του Έντεν Αζάρ διέψευσε τις φήμες ότι αυτή είναι η τελευταία σεζόν του γιου του στην Τσέλσι, ξεκαθαρίζοντας ότι θα παραμείνει στο Λονδίνο και την επόμενη περίοδο!  

Λίγες ώρες μετά το σχετικό ρεπορτάζ των «Times», ήταν η σειρά του πατέρα του Βέλγου μεσοεπιθετικού να δώσει τέλος στη φημολογία ότι ο γιος του… οδεύει προς Παρί Σεν Ζερμέν! «Ο Έντεν δεν είπε ποτέ ότι θέλει να παίξει εκεί! Απλώς τόνισε ότι η Παρί γίνεται όλο και πιο μεγάλη ομάδα και πως κάθε ποδοσφαιριστής θα ήθελε να παίζει σε συλλόγους τέτοιου επιπέδου. Ο Εντεν έχει συμβόλαιο έως το 2020 και δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει από την Τσέλσι»!

Όσον αφορά την κάκιστη σεζόν που διανύει ο ποδοσφαιριστής, κάτι που έχει επηρεάσει πολύ τη γενικότερη εικόνα των «μπλε», ο Τιερί Αζάρ είχε (και για αυτό) απάντηση: «Η κακή του πορεία οφείλεται σε έναν τραυματισμό που… βαστά  εδώ και τρεις ή τέσσερις μήνες.

Αντί να του δώσουν χρόνο να τον ξεπεράσει και να ξεκουραστεί, τον πίεσαν διότι η ομάδα είχε μπροστά της ορισμένα σημαντικά παιχνίδια. Δεν είχε άλλη επιλογή»!