Βαθμολογία

Πληρώνει η Γλυφάδα

Έγιναν γνωστές την Παρασκευή (11/3) οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ. Στη Γλυφάδα επιβλήθηκε πρόστιμο 1.000 ευρώ για το παιχνίδι με την Επισκοπή στις 21 Φεβρουαρίου (1-2) για την 18η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, ενώ ο Ηρακλής Ψαχνών που έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα του 3ου ομίλου θα πληρώσει συνολικό πρόστιμο 600 ευρώ για τη μη συμμετοχή του στους αγώνες με ΑΟ Λεβάντε και Λουτράκι, με την επιτροπή να τιμωρεί την ομάδα της Εύβοιας και με αφαίρεση βαθμών.

Τέλος εντός των επόμενων 15 ημερών θα γίνει το ματς Αιοικός-ΠΑΟ Βάρδας για την 16η αγωνιστική του 3ου ομίλου, που είχε αναβληθεί λόγω της κακοκαιρίας και τον απαγορετιό απόπλου. Αναλυτικά:

«Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία της συνεδρίαση έλαβε την εξής αποφάσεις:

- Κηρύσσει το εγκαλούμενο σωματείο Κεραυνός Γλυφάδας πειθαρχικά ελεγκτέο και επιβάλλει σε αυτό χρηματικό πρόστιμο ύψους χιλίων (1.000) ευρώ (αγώνας Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής, Κεραυνός Γλυφάδας-Επισκοπή της 21/2/2016).

- Κηρύσσει το εγκαλούμενο σωματείο Ηρακλής Ψαχνών πειθαρχικά ελεγκτέο και επιβάλλει σε αυτό τις εξής πειθαρχικές ποινές: α) απώλεια του αγώνα Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής, περιόδου 2015-2016, ο οποίος επρόκειτο να διεξαχθεί στις 21/2/2016 μεταξύ των ομάδων Λεβάντε και Ηρακλής Ψαχνών και κατακύρωση αυτού υπέρ του πρώτου σωματείου με τέρματα τρία έναντι μηδενός (3-0), β) χρηματική ποινή ύψους τριακοσίων (300) ευρώ, γ) αφαίρεση δύο (2) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου 2015-2016, δ) αφαίρεση δύο (2) βαθμών από τον πίνακα βαθμολογίας της επόμενης περιόδου.

- Κηρύσσει το εγκαλούμενο σωματείο Ηρακλής Ψαχνών πειθαρχικά ελεγκτέο και επιβάλλει σε αυτό τις εξής πειθαρχικές ποινές: α) απώλεια του αγώνα Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής, περιόδου 2015-2016, ο οποίος επρόκειτο να διεξαχθεί στις 28/2/2016 μεταξύ των ομάδων Ηρακλής Ψαχνών και Λουτράκι ΠΑΟ και κατακύρωση αυτού στο τελευταίο με τέρματα μηδέν έναντι τριών (0-3), β) χρηματική ποινή ύψους τριακοσίων (300) ευρώ, γ) αφαίρεση δύο (2) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου 2015-2016, δ) αφαίρεση δύο (2) βαθμών από τον πίνακα βαθμολογίας της επόμενης περιόδου.

- Κηρύσσει το εγκαλουμένο σωματείο Επαμεινώνδας πειθαρχικά ελεγκτέο και επιβάλλει σε αυτό τις εξής πειθαρχικές ποινές: α) αποκλεισμό από το Κύπελλο Ερασιτεχνικών Ομάδων, περιόδου 2015-2016, β) απώλεια του πρώτου επίσημου αγώνα της διοργάνωσης, στο οποίο δικαιούται να συμμετέχει, γ) χρηματική ποινή ύψους εκατό (100) ευρώ.

- Διατάσσει τον επανορισμό του αγώνα Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής, που είχε αρχικά ορισθεί για τις 21/2/2016, αλλά δεν διεξήχθη, μεταξύ των ομάδων Αιολικός Παμβουπρασιακός, εντός δεκαπέντε (15) ημερών από την έκδοση της παρούσας απόφασης.

- Κηρύσσει αμφότερα τα εγκαλούμενα πρόσωπα Σπυρίδωνα Φιλίππου, προπονητή του σωματείου Αμαζόνες Δράμας και το σωματείο Αμαζόνες Δράμας πειθαρχικά ελεγκτέα. Επιβάλλει σε αμφότερα τα εγκαλούμενα πρόσωπα, ως εις ολόκληρον υπεύθυνα, χρηματική ποινή ύψους διακοσίων πενήντα (250) ευρώ και μόνο στον πρώτο εγκαλούμενο ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για δεκαπέντε (15) ημέρες (αγώνας πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας Γυναικών, Ακαδημία Ελπίδες Καρδίτσας-Αμαζόνες Δράμας της 21/2/2016)».