Βαθμολογία

«Λήγει το συμβόλαιό μου με Σίτι, πάω Ιντεπετιέντε»!

Παρά τις προσπάθειες που κάνει η Μάντσεστερ Σίτι να επεκτείνει τη συνεργασία της με τον Σέρχιο Αγουέρο, ο Αργεντινός τόνισε πως μετά τη λήξει τον τρέχοντος συμβολαίου του το 2018, θα επιστρέψει στην πατρίδα του και την Ιντεπετιέντε.  

Μόνο ενθαρρυντικές δεν ακούστηκαν στη Μάντσεστερ Σίτι οι δηλώσεις του Σέρχιο Αγουέρο, σχετικά με τα μελλοντικά του πλάνα.

Οι διοικούντες των «πολιτών» επιθυμούν την υπογραφή νέου συμβολαίου από τον Αργεντινό, κάτι που μάλλον δεν βρίσκεται στο μυαλό του 27χρονου.

Μιλώντας στην «Independiente En La Uno» λοιπόν, υπογράμμισε πως μετά το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας το 2018, θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής του για την πατρίδα του και την ομάδα που τον ανέδειξε, την Ιντεπετιέντε.

«Τους τελευταίους μήνες έχουν ειπωθεί πολλά για το συμβόλαιό μου, αλλά δεν δίνω σημασία. Είναι ξεκάθαρο σε μένα ότι όταν το συμβόλαιό μου τελειώσει μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας το 2018, θα πάω στην Ιντεπετιέντε», δήλωσε σε πρώτο βαθμό.

«Εδώ στην ομάδα είναι εξαιρετικοί μαζί μου, πάντα μου έλεγαν ότι είναι ανοιχτοί εάν υπάρχει προοπτική μεταγραφής. Αλλά που να πάω στην Ευρώπη; Όχι, όταν θα φύγω, όταν το συμβόλαιό μου τελειώσει, θα πάω στην Αργεντινή να παίξω για την Ιντεπετιέντε. Από το Μάντσεστερ, απευθείας στο Αβελανέδα», επισήμανε.