Βαθμολογία

Ο Γράφας για τους στόχους του ΑΟΧ (video)

Η παραμονή στη Β’ Εθνική αποτελεί τον πρώτο στόχο των Χανίων, σύμφωνα με τον Θωμά Γράφα. Με δηλώσεις του σε τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, ο τεχνικός της κρητικής ομάδας δήλωσε πεπεισμένος ότι η προσπάθεια του ίδιου και των παικτών του θα πετύχει.

Παράλληλα, ο Γράφας ζήτησε την κατανόηση και τη συμπαράσταση του κόσμου, προκειμένου να αποτελέσει «μία έξτρα κι επιπλέον ώθηση στη δύσκολη πορεία που έχουμε».

Ο τεχνικός του ΑΟΧ δήλωσε μεταξύ άλλων: «Είμαι χαρούμενος που είμαι μαζί σας. Θα το χαρακτήριζα δύσκολο διάστημα αυτό και νομίζω ότι αν θέλουμε να λέμε τα πράγματά τους, εγώ βρήκα μία ομάδα εντελώς διαφορετική από αυτή που άφησα εγώ.

Δεν έχει όμως σημασία τι γινόταν πριν, πρέπει να δούμε από σήμερα και μετέπειτα τι θα κάνουμε και αυτό που προέχει είναι η ομάδα να σωθεί έτσι ώστε να μην υπάρχει άγχος και πίεση τις τελευταίες αγωνιστικές.

Είμαι πεπεισμένος ότι αυτός ο στόχος θα υλοποιηθεί γιατί ούτε η ομάδα έγινε ξαφνικά κακή ούτε και οι παίκτες. Άρα, λοιπόν, είμαστε υποχρεωμένοι μέσα από πάρα πολύ δουλειά και υπομονή να πετύχουμε αυτό το στόχο.

Σε αυτή την προσπάθεια θέλω να δείξει μεγάλη κατανόηση και συμπαράσταση ο κόσμος της ομάδας. Να είναι για εμάς μία έξτρα κι επιπλέον ώθηση στη δύσκολη πορεία που έχουμε».

">http://